Prodloužíme proti Jihlavě domácí neporazitelnost?

Jiří Novotný | 29.09.2015 | |

Prodloužíme proti Jihlavě domácí neporazitelnost?

K a d a ň - WSM liga kvapí, ve středu je na programu již 9. kolo. Kadaňští se představí opět na svém ledě, soupeřem jim bude jihlavská Dukla. Černožlutí se aktuálně vezou na vítězné vlně, v pondělí po nájezdech udolali Most. Odrazí kadaňská tvrz také nájezd Jihlavy? Úvodní buly padne v 18:00.

 

Jihlava v přípravě

Mančaft z Vysočiny do přípravy vstoupil nadějnou výhrou nad výběrem francouzských mladíků, následně si po nájezdech poradil s se Slavií. Pak ovšem ve dvou zápasech nestačil na Trenčín, což ale napravil výhrami nad Banskou Bystricou a Nitrou. Poté Duklu čekala šestice zápasů Regionálního poháru, v něm se jí příliš nedařilo. Na úvod podlehla vysoko 1:5 Třebíčí, posléze jí 6:2 sfouklo Kladno, po nájezdech prohrála s Motorem a následně dostala další výprask od Třebíče (6:1). V závěru ale jihlavší zabrali, 2:0 přehráli Kladno a 2:3 přetlačila Budějovice.

Výsledky Dukly v lize

Začátek soutěže měli jihlavští vynikající. Nejprve vyhráli 1:4 v Litoměřicích, stejným výsledkem pak na svém ledě vyprovodili Ústí. Vyhráli i do třetice, divoký duel v Šumperku ovládli 4:5 po nájezdech. Pak se ale soukolí Dukly začlo zadrhávat. Doma podlehli 2:3 po nájezdech Přerovu, 3:1 prohráli v Kladně a všechny body za výhru 2:4 na Vysočině ukořistily Benátky. Dukla zabrala až v sobotu, kdy zvítězila v Prostějově 2:0.

Na nadějný výsledek z Prostějova ale jihlavští v pondělí nenavázali. V domácím duelu se Slavií sice dvakrát vedli, Pražané ale díky mohutnému úderu ve 3. periodě skóre zvrátili na svou stranu a vyhráli 2:4. V bráně Dukly podal velice solidní výkon gólman Škarek, teprve 15letý (!).

Sestava Jihlavy z pondělního duelu: Škarek – Šimek, Kaláb, Grebenyuk, Štebih, Zadražil, Dobrovolný, Šafář – Prokš, Skořepa, Důras – Harkabus, Seman, Kohout – Malec, Melenovský, Gríger – Anděl, Jícha, Alekseev.

Sestava Kadaně z Mostu: Hanuljak – K. Charousek, Tejnor, Trefný R. Černý, Bláha, Szathmáry, Rohan, D. Dvořák – Kůs, Chlouba, Račuk – Hlava, Hejcman, Chrpa – Müller, Šťovíček, Veselý – Koblasa, Vrána, Vaněk.

O zápase

I po 8 odehraných duelech je Kadaň na svém ledě stále neporažena. Bude to platit i po zápase s Duklou? Plán na středeční podvečer je jasný - přijďte podpořit naše bojovníky! Připraven bude také textový přenos na onlajny.com.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM