Kadani se doma daří, potvrdí to proti Litoměřicím?

Tereza Doksanská | 04.10.2015 | |

Kadani se doma daří, potvrdí to proti Litoměřicím?

K a d a ň - Již 11. kolem pokračuje WSM liga. Hokejisty Kadaně čeká soupeř na desáté příčce tabulky. Litoměřice budou chtít určitě černožlutým pokazit domácí neporazitelnost. Podaří se jim to? Nebo Kadaň zůstane nedobytnou tvrzí?

 

Stadion v přípravě

Mančaft z nedalekých Litoměřic nevstoupil do přípravy dobře. Z kadaňského ledu si odváželi prohru 3:1. Dva domácí zápasy kališníci nezvládli a prohráli s Benátkami nad Jizerou a extraligovým Hradcem Králové. Ke čtvrtému přípravnému zápasu cestovali hokejisté z farmy pražské Sparty do Ústí nad Labem, kde opět prohráli. První výhru slavily Litoměřice na ledě pražské Slávie. Pražané padli po samostatných nájezdech. Pak ovšem ve dvou venkovních zápasech nestačily na Most a Benátky nad Jizerou. Chuť si litoměřičtí spravili v krajském zápase. Na domácím ledě porazili na samostatné nájezdy Ústí nad Labem. Další výhra už nepřišla ani proti Kadani. Sportovní klub vyhrál vysoko 7:1. Kališníci na závěr přípravy zajížděli do Karlových Varů. Tedy na led extraligového soupeře. Odváželi si však těsnou prohru 2:3.

Aktuální forma Litoměřic

Litoměřičtí hokejisté v úvodním kole WSM ligy prohráli 1:4 na domácím ledě s Přerovem. Kališníci si ani z dalekého Havířova nepřivezli výhru, když vysoko prohráli 6:2. Následně je čekali dva domácí zápasy se silnými Českými Budějovicemi a Ústím nad Labem. Oba zápasy vyhráli na nájezdy 5:4. K pátému kolu zajížděly Litoměřice do Šumperka a odvážely si jasnou výhru 2:5. Vítěznou sérii nepokazil hokejistům farmy pražské Sparty ani Přerov, se kterým si hráči poradili 7:6. Zápas s Kladnem už pro kališníky nedopadl moc dobře. Na domácím ledě Rytířů z Kladna prohráli na nájezdy 4:3 a kladenští přerušili litoměřickým šňůru čtyř výher v řadě. V domácím zápase s Benátkami nad Jizerou potvrdili Severočeši, že jsou lepším týmem a vyhráli 4:2. V devátém kole zajížděli hráči Stadionu na led prostějovských Jestřábů. Hanáci prostřelili brankáře hostujících Pavelku celkem třikrát a litoměřickým dovolili jednu jedinou branku.

Stadion se doma utkal s favorizovanou pražskou Slávií. Ze začátku to vypadalo slibně od domácích, když vstřelili první branku, ale pražané potvrdili svou roli favorita a s Litoměřicemi si poradili 2:6.

Sestavy z posledního zápasu

HC Stadion Litoměřice: Král (od 52. Michajlov) – Krstev, Piegl, Plášil, Bílek, Jank, Mikliš, Málek – Procházka Martin, Berger, Rousek – Švagrovský, Valášek, Z. Doležal – Beránek, Nedvídek, Ondráček – Antončík, Racek, Procházka Michal.

SK Kadaň: : Strmeň (Dvořák) – Charousek, Szathmáry, Trefný, Černý, Rohan, Drobný – Veselý, Kůs, Kverka – Hlava, Hejcman, Chrpa – Müller, Šťovíček, Vrána – Vaněk, Doležal.

O zápase

Ve středu, 7. 10. od 18 hodin se odehraje na ledě kadaňského celku 11. kolo WSM ligy. Domácí tým hostí kališníky z Litoměřic. Neváhejte a přijďte podpořit kadaňské hokejisty. Ženy a děti do 130 cm mají vstup zdarma a senioři 50% z ceny lístku. Pokud se nebudete moci dostavit, sledujte alespoň onlajny.com.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM