„Škoda obdržené branky,” smutnil Tadeáš Dvořák

Jan Thöma | 14.10.2015 | |

„Škoda obdržené branky,” smutnil Tadeáš Dvořák

K a d a ň - Do svého druhého zápasu v senioré soutěži zasáhl Tadeáš Dvořák, kdy v průběhu druhé minuty musel nahradit v brance Kadaně zraněného Miroslava Hanuljaka. V utkání vyšel s výbornou úspěšností zákroků, která činila 96.15%, přesto nebyl se svým výkonem spokojený.

 

Přestože do utkání vstoupil jako náhradní brankář, tak do branky se dostal hned po minutě a patnáci vteřinách, kdy nahradil Miroslava Hanuljaka, který se zranil během prvního zákroku. Tadeáš Dvořák si násladně připsal celkem 24 úspěšných zákroků. „Nejsem spokojený se svým výkonem, je škoda, že jsem dostal tu jednu branku,” zamrzela ho obdržená branka v samém závěru utkání.

Radost s čistého konta zhatil mlatému brankáři až v čase 56:43 přerovský Lubomír Kovařík, jenž rychle zareagoval na branku Jakuba Trefného, po které svítilo světelné tabuly už stav 5:0. „Určitě ne, byl jsem pořád plně koncentrovaný,” popřel ztrátu soustředěnosti loňský juniorský mistr České republiky s týmem Pirátů Chomutov.


Dvacetiletý brankář sice zasáhl do utkání už během druhé minuty, přesto nevidí jako největší problém utkání, že nastoupil už do rozehraného zápasu, ale spíš klimatické podmínky na stadionu. „Nic příjemného to nebylo, ale horší byla zima na stadionu.”

Za stavu 4:0 šla Kadaň do tří, jelikož byli vyloučeni Nicolas Hlava a následně Lukáš Vrána. Během zkrácené dvojnásobné početní výhodě, však Přerov nedokázal ani pořádně ohrozit branku domácích. Kadaň výborně bránila obranné pásma a navíc si vynutila faul, jelikož Stoklasa si při snaze vybojovat puk pomohl sekáním. „Pro mě osobně toto oslabení nebylo nějak těžké, protože se na mě moc střel nedostalo. Hlavní zásluha patří obránců, kteří to odehráli,” ocenil Tadeáš Dvořák práci, kterou podala obranná formace.


FOTO: www.piratichomutov.cz
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM