Tým zažívá velkou krizi v obraně!

Jindřich Poledna | 27.10.2015 | |

Tým zažívá velkou krizi v obraně!

Kadaň začíná žít středečním utkáním se Slavií, na které naváže sobotní souboj s Českými Budějovicemi. V hokejových kuloárech se však začalo špitat o problémech v sestavě Kadaně, a tak jsme opět oslovili kadaňského lodivoda Jaroslava Becka s prosbou o potvrzení nebo vyvrácení šeptandy.

 

Prozradíte nám sestavu na zítřejší utkání proti Slavii?
Do sestavy by se měli vrátit Jaroslav Kůs, který je po nemoci a také Kverka, kterého uvolní Karlovy Vary. Chlouba však trénuje s Piráty, takže ve středečním utkání za nás nenastoupí. Ostatní útočníci, kteří hráli v posledních zápasech, jsou připraveni naskočit, a tak si troufám říci, že naše ofenzivní síla by nás nemusela zklamat.

A jak to vypadá s obránci?
Tam je situace opravdu kritická. Na marodce je Tejnor se zlomenými žebry, teď se k němu, bohužel pro nás, přidal ještě Kamil Charousek, který má zraněný úpon stehenního svalu. Trefný a Mrázek se přesunuli do A-týmu Pirátů, Aleš Kranjc u nás po zásahu svého agenta v žádném případě nenastoupí a Šidlík, který momentálně není v A-týmu úplně vytížený také ne. V současné době to vypadá, že proti Slavii nastoupíme se 4 – 5 obránci, všechno mladíky. Snažíme se o nějaké doplnění, ale v současné době jsme velmi skeptičtí. Ani Dvořák nebude uvolněn z Karlových Varů, přestože v posledním zápase nenastoupil. Nezbývá nám než věřit, že to tihle mladíci zvládnou.

Jaká je situace s brankáři?
Ohledně gólmanů je to velice obdobné. S největší pravděpodobností půjdeme do zápasu s dvojicí Dvořák – Dlouhý. Nikoho jiného v této chvíli v záloze nemáme.

Děkuji za rozhovor.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM