Přiveze před Vánoci Kadaň body z Mostu?

Tereza Doksanská | 13.12.2015 | |

Přiveze před Vánoci Kadaň body z Mostu?

Kadaň - V předehrávce čtyřiatřicátého kola zavítá Kadaň na led nedalekého Mostu. Aktuálně poslední tým tabulky ztrácí na černožluté čtyřiadvacet bodů. Podaří se kadaňským náskok navýšit a vyhrát v severočeském derby?

 

Most ve WSM lize
V úvodním kole Most zavítal na led krajského města Ústí nad Labem, odkud si odvážel porážku 3:1. Ve druhém kole přivítali mostečané Šumperk, který rozstříleli 8:2. Jenže to byla jejich poslední výhra. Od třetího kola se Mostu nedařilo. Postupně prohrávali s Přerovem, Kladnem, Benátkami nad Jizerou, Prostějovem, pražskou Slavií, Kadaní, Třebíčí, Českými Budějovicemi, Jihlavou, Havířovem a Litoměřicemi. Až ve třináctém kole se mosteckým hokejistům podařilo vyhrát. Na domácím ledě přivítali ústecký Slovan. Hosté dokázali vstřelit pouze dvě branky a z Mostu odjížděli s porážkou 5:2. Mostečané jim vrátili porážku z prvního vzájemného utkání ve WSM lize. V dalších dvou utkáních porazil Most Šumperk a Přerov 3:2. V sedmnáctém kole prohráli Mostečané se silným Kladnem, ale další zápas dokázali vyhrát. Most rozstřílel Benátky nad Jizerou 6:3. V Prostějově se mosteckým nedařilo. Z Hané si odváželi prohru 4:2. Po velmi vyrovnaném utkání se Slavií prohrál Most po prodloužení 7:6.

Další utkání
SK Kadaň: HC Most 8:2
HC Most: SK Horácká Slavia Třebíč 2:6
HC Most: ČEZ Motor České Budějovice 4:2
HC Dukla Jihlava: HC Most 2:0
HC Most: AZ Havířov 2:9
HC Stadion Litoměřice: HC Most 2:0
HC Slovan Ústí nad Labem: HC Most 5:1
HC Most: Salith Šumperk 3:2
HC ZUBR Přerov: HC Most 4:0
HC Most: Rytíři Kladno 0:3
HC Benátky nad Jizerou: HC Most 2:4
HC Most: LHK Jestřábi Prostějov 0:3
HC Slavia Praha: HC Most 4:1

Poslední utkání Mostu
HC Slavia Praha: HC Most
V rámci třiatřicátého kola WSM ligy zajížděli Mostečané do Edenu. Branka padla až po patnácti minutách. Prostor ke střele dostal od mostecké obrany Mikulík, který pálil přesně do branky Petráska. Po patnácti vteřinách se slávisté radovali podruhé. Bahenský poslal do samostatného úniku Šafránka, který zvýšil na 2:0. Stav se do konce sirény nezměnil. Ve třiadvacáté minutě měli sešívaní početní výhodu, kterou zužitkoval Knot. Devět minut po třetí brance Pražanů Most snížil. Alinč našel na brankovišti připraveného Slavíčka, který snižoval na 3:1. Stav po druhé třetině byl 3:1. Do poslední minuty třetí části se nic zajímavého neudálo. Vas tečoval Robinsonovo nahození a zpečetil výhru Slavie na 4:1.

Sestava z utkání se Slavií
Petrásek (Mouček) – Procházka, Havelka, Bittner, Grin, Zeman, Hora, Cvrk – Rod, Kubinčák, Mical, Řehoř, Slavíček, Rindoš, Přeučil, Alinč, Tauš, Hanzl, Nedrda.

Ohlasy trenéra Beránka po utkání
Neodehráli jsme špatný zápas. Rozdílem bylo, že soupeř využil své šance a přesilové hry, zatímco nám se to nepodařilo.

Poslední utkání Kadaně
SK Kadaň: SK Horácká Slavia Třebíč
V utkání třiatřicátého kola padla branka až po šestnácti minutách. Trefný pálil od modré čáry a Vrána tečoval do branky. Stav po první části byl 1:0. Hokejová podívaná začala až ve třetí třetině. Zatímco ve druhé periodě nepadla ani jedna branka, ve třetí části padly čtyři. Po osmi minutách této periody prostřelil z úhlu brankáře Šindeláře podruhé v utkání Vrána. Jenže po dvou minutách snížil na 2:1 Wasserbauer. V úniku byl faulován domácí Kverka a bylo nařízeno trestné střílení, kterého se ujal faulovaný Kverka. Brankáře si položil a poté vstřelil třetí branku Kadaně. Po ani ne dvou minutách vedli černožlutí už 4:1. Hlava našel volného Kadlece, který svou brankou uzavřel skóre na 4:1.

Sestava z utkání s Třebíčí
Čech (Dvořák) – Charousek, Tejnor, Szathmáry Trefný, Rohan, Drobný, Černý – Sloboda, Kaše, Chrpa – Hlava, Hejcman, Kadlec – Vrána, Kverka, Vaněk – Ringler, Šťovíček, Huňady.

Ohlasy trenér Becka po utkání
Další zápas, zase nové složení, nová sestava. Bylo strašně těžké se rychle připravit, čekal nás těžký soupeř. Šli jsme do zápasu s respektem, ale věděli jsme, co chceme, jak na to a myslím si, že se nám to podařilo do puntíku splnit. S podporou Jakuba Čecha v brance jsme to zvládli.

Nejproduktivnější hráči Mostu
Vojtěch Kubinčák 26 bodů (10+16)
Ondřej Havlíček 23 bodů (7+16)
Pavel Smolka 19 bodů (9+10)

O utkání
Předehrávka čtyřiatřicátého kola se odehraje v pondělí, 14. 12. na zimním stadionu v Mostě. Přijeďte podpořit černožlutý tým. Pokud nebudete moci přijet, sledujte alespoň onlajny.com.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM