Jsem strašně rád, že první zápas po takové dlouhé pauze se vydařil, říká navrátilec do branky Hanuljak

Tereza Doksanská | 09.01.2016 | |

Jsem strašně rád, že první zápas po takové dlouhé pauze se vydařil, říká navrátilec do branky Hanuljak

Kadaň - Kadaň porazila ve 39. kole WSM ligy draky ze Šumperka 3:2 po prodloužení. Branky vstřelili Hlava a dvakrát se prosadil Chlouba. Na výhře se podílel navrátilec do branky Miroslav Hanuljak.

 

Míro, jak se cítíte?
Cítím se dobře, protože jsme vyhráli. Jsem strašně rád, že první zápas po takové dlouhé pauze se vydařil a že jsme vyhráli a brali dva body.

Po několika měsících po zranění jste se vrátil do branky. Bylo to pro Vás těžké?
Samozřejmě zápas je trošku něco jiného než trénink, i když trénuji už asi měsíc na ledě. Takže co se týče fyzicky, tak to bylo v pohodě. Trošku jsem se těšil, měl jsem i obavy, ale jak říkám, dopadlo to dobře a jsem za to strašně rád.

Nenudil jste se doma?
Chvílemi ano, bylo to spíše ze začátku. Momentálně jak říkám, měsíc už trénuji, takže jsem ten čas už vyplnil.

Jak byste popsal zápas, který jste vyhráli 3:2 po prodloužení?
Pro mě osobně strašně těžký zápas, nejenom kvůli tomu, že byl po tak dlouhé době první, ale Šumperk hraje tak, že brání, snaží se čekat na chybu, z minima šancí chce vstřelit branku. Moc práce jsem neměl, takže to bylo těžší. Celkem si myslím, že to šlo, dopadlo to dobře.

Jak jste viděl první šumperskou branku?
Bylo to v oslabení. Za bránou jsme ztratili puk, nebo Šumperk ho vybojoval. Soupeř to nahrál na sjíždějícího hráče, nevím, zda to byl obránce, nebo nějaký jejich signál, že si tam sjížděl útočník. I když jsme to trošku čekali, že to takhle sehrají, bohužel jsme si to nepokryli a mě to někde propadlo pod rukou, takže bohužel.

Byl jste spokojen se svým výkonem?
V první řadě jsem spokojen, že jsme vyhráli. Se svým výkonem jsem částečně spokojen. Myslím si, že tam byli věci, které se dají zlepšovat, které jsem mohl udělat jinak. Celkově si myslím, že to nebylo tak špatné.

Ve středu hrajete s Přerovem, co od utkání očekáváte?
Přerov bude trošku jiný mančaft. Hrají více do útoku, snaží se více střílet a dávají více branek. Pro mě to bude trošku náročnější utkání v tom, že bude více střel. Bude to podobný zápas jako dnes se Šumperkem.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM