Přesilové hry Motoru dneska rozhodly utkání, říká Martin Kadlec

Tereza Doksanská | 27.01.2016 | |

Přesilové hry Motoru dneska rozhodly utkání, říká Martin Kadlec

Kadaň - V rámci 45.kola WSM se trhači utkali s Motorem České Budějovice. V utkání museli kadaňští třikrát dotahovat. V první třetině vsítil branku na 1:1 Koblasa. Ve druhé třetině to byli Martin Kadlec a Martin Šťovíček. Kadaň nakonec podlehla Českým Budějovicím 4:3.

 

Martine, soupeř do utkání vstoupil lépe, avšak vy jste dokázali třikrát vyrovnat. Jenže vyrovnaný stav se vám nepodařilo udržet a prohráli jste 4:3. Je to velké zklamání?
Ano zklamání to určitě je. Počítali jsme, že doma uděláme alespoň bod, bohužel České Budějovice ukázaly,, že jsou zkušený tým. Dnešní zápas rozhodly v přesilových hrách.

Hraje se vám lépe s lepšími týmy?
Určitě to je lepší, než když přijede tým, který brání červenou lajnu. České Budějovice, Slavia, Kladno se snaží hrát hokej a myslím si, že i pro diváky je to lepší.

Jaké byli hlavní zbraně Českých Budějovic?
Jak jsem říkal, přesilové hry.

Trápí vás marodka. Jak moc je to na týmu znát?
Jsme na to zvyklý celou sezonu, že se tady kluci střídají. Nyní tady hrají mladí kluci z juniorky, Danko Deveri z Klášterce. Mají šanci se ukázat a je na nich, jak šanci využijí.

Jak byste popsal svoji branku?
Kuba Trefný mi dal křižnou nahrávku v přesilové hře. Neměl jsem komu nahrát, tak jsem vystřelil přes hráče a spadlo to tam.

Je pro vás disciplína velký problém?
Těžko říct, jsme hodně vylučovaní. S týmy z předních příček to je hodně těžké, jsou tam zkušení hráči, kteří přesilové hry hrát umí a každý zápas nám dokazují, že v přesilových hrách branky dávat umí.

Co teď udělat, aby vás porážka s Českými Budějovicemi nějak nepoznamenala a zůstali jste v elitní šestce?
Myslím si, že nás to nepoznamenalo. Odpočineme si, pojedeme do Třebíče a zkusíme z Třebíče přivést body, když jsme je ztratili doma.

Co říkáte na podporu fanoušků?
Určitě je hezké, když přijdou lidi na zápas, se hraje lépe. Čím víc jich bude chodit, tím lépe se bude hrát. Snad půjdeme do play – off, kde uděláme nějaký výsledek, aby se lidi měli na co koukat.

V sobotu zajíždíte na led Horácké Slavie Třebíč. Co od utkání očekávat?
V Třebíči jsem letos ještě nehrál, tak nevím jaký mají tým. V Třebíči byly vždycky těžké zápasy, takže si myslím, že to bude utkání o jedné brance. Více branek padat nebude.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM