Kadaň míří do Ústí. Oplatíme Slovanu vysokou porážku?

Jiří Novotný (KAD) | 17.08.2016 | |

Kadaň míří do Ústí. Oplatíme Slovanu vysokou porážku?

K a d a ň - Již šestý přípravný duel z celkových devíti rozehrají ve čtvrtek kadaňští hokejisté. Podruhé se utkají s ústeckým Slovanem, jemuž rozhodně mají co vracet. Celek z krajského města totiž minulý týden v Kadaň vypráskal 6:1. Dočkají se černožlutí v Ústí první výhry?

 

Dosavadních 5 přípravných duelů Trhačům příliš nevyšlo. Sérii porážek naposledy rozšířili v Mostě, jemuž podlehli těsně 3:2. Kadaňští se přitom v 6. minutě zásluhou Wágnera ujali vedení. Domácí poté srovnali, nicméně v 15. minutě přidal druhý zásah Kadaně Petráš. To však bylo ze strany našich hokejistů vše, Mostu se podařilo srovnat a ve třetí třetině i zvrátit skóre ve svůj prospěch. „Řekl bych, že jsme tady začali lépe. V první třetině jsme napadali, hráli jsme dobře. Od druhé třetiny jsme začali hrát vlažně, asi jsme si mysleli, že to půjde samo. Poté jsme se do toho nedostali a Most obrátil výsledek,“ hledal příčiny porážky František Wágner.

Ústečtí dosud nastoupili ke čtyřem zápasům, v nichž prohráli pouze jednou. Na úvod si vyšlápli na Benátky, poté vyhráli v Litoměřicích. V odvetě s Benátkami sice padli, avšak chuť si spravili vysokou výhrou v Kadani. K odvetě s našimi hokejisty nastupují přesně po týdnu.

Úvodní buly atraktivního duelu se Slovanem padne tento čtvrtek 18.8. v 18:00. Pokud se nechystáte naše borce podpořit přímo v krajském městě, můžete sledovat textový online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM