Dobrý start žáků do nové sezony!

Dědek | 06.09.2005 | |

Dobrý start žáků do nové sezony!

K a d a ň - První mistrovské zápasy v nové sezoně mají za sebou žákovské výběry šestých až devátých tříd. Jako první jim do cesty za body postavil los týmy ze Slovanu Louny, které však všechny zápasy prohráli.

 
8.třída , která v sobotu 3.9 tuto sezonu začala za vydatné pomoci hráčů ze sedmičky, vyhrála toto utkání 4:2 po třetinách 0:0;1:1;3:1 , kdy za kadaňské skórovali 2x Ondřej Tumpach a po jednom gólu přidali Vojta Toman a Jakub Procházka.

Zato 9. třída pojala svúj první mistrák jako exhibici a porazila Slovan vysoko 18:2 po třetinách 5:1;8:1;5:0. Zde stojí za povšimnutí , že kadaňští vstřelili 1. gól již ve 27 vteřině a ve druhé třetině vychytal lounským náš brankář Lukáš Hrubý trestný střílení ! ! ! Za SK skórovali 6x Klíma Tomáš, 4x Klíma Lukáš, 2x Svoboda Michal, 2x Karbula Daniel a po jdnom gólu si připsali Šmejc Michal, Peleška Ondřej, Jirkovský Petr, Dörner Lukáš.

6. třída, která jela v neděli 4.9 do Loun, se podobně jako osmáci trochu trápili s rozjezdem o čemž vypovídá poměr střel v první třetině 17:9 ve prospěch lounského celku. Ve druhé třetině se však do toho naši obuli již s plnou vervou a celkový výsledek 3:7 po třetinách 0:0;1:4;2:3 je velice slibnýmzačátkem této sezony. Za SK skórovali 3x Černý Robert, 2x Horváth Stanislav po jednom gólu Maxa Jan a Glaser Marek.

7. třída v Lounech také excelovala , zařídila tak první vychytanou nulu brankáře Vojty Baloga v této sezoně , a svým výsledkem 0:8 po třetinách 0:1;0:1;0:6 se tím pádem také zasloužila plný bodový zisk uplynulého kola. Za SK skórovali 3x Tumpach Ondřej, 2x Hammerbauer Jan a po jednom gólu Zapský Ondřej, Toms Milan a Toman Vojtěch.

Všem klukům přejeme co nejvíce podobných úspěchů v dalších kolech !

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM