Smaže Kadaň výhodu domácího prostředí?

Míša Sládková | 19.09.2005 | |

Smaže Kadaň výhodu domácího prostředí?

Ze zápasů na půdě soupeře se Kadaňským zatím příliš bodů přivést nepodařilo. Poslední venkovní utkání na ledě Jindřichova Hradce by však mohlo znamenat obrat k lepšímu. Černožlutí stále čekají na zisk cenného skalpu na poli soupeře. O tom, zda je počátečním nezdarům konec, se budeme moci přesvědčit ve středečním boji s týmem SK Horácká Slávia Třebíč. První vhazování je naplánováno na 18:00.

 

Minulá sezóna

Loni si Třebíčští zřejmě mysleli na vyšší příčku, než na jakou nakonec dosáhli. 52 bodů stačilo pouze na dvanácté místo. A navíc mají severočeskému týmu rozhodně co vracet. V předchozím ročníku se týmu z východní části Čech nepodařilo na Kadaň vyzrát ani jednou. Z utkání s Kadaní si odvezli vždy nanejvýš jeden bod.

Sezóna 2003/4

Kadaň se může pyšnit velmi dobrou bilancí vzájemných utkání i v ročníku 2003/4. Měření sil proběhlo čtyřikrát. Ve třech prvních kláních zabodoval tým ze severu Čech. Avšak v posledním utkání základní části si Třebíč Kadaň vychutnala a jasně si připsala důležité tři body. Nakonec Třebíč obsadila sedmé místo.

Výsledky zápasů doposud

Letos třebíčské mužstvo nastoupilo k pěti zápasům. Z výsledků by se dalo odvodit pravidlo, že doma je přeci jen doma. Ve svém prostředí, s podporou domácích fanoušků, si Třebíč dokázala poradit jak Berounem, tak s Hradcem Králové. I když vítěznou tečku za utkáním s Berounem se podařilo udělat až v prodloužení. Naopak v zápasech v Ústí a Havířově zůstal recept na úspěch zřejmě doma.

Poslední zápas

Třebíč v pondělí musela čelit silnému soupeři. Na své ledě je převítal celek z Brna. Skóre otevíral hráč, kterého velmi dobře známe i v dresu Kadaně. Pavel Pelán. Na vstřelenou branku reagoval Milan Přibyl a svým gólem srovnal stav na jedna jedna. V tomto duelu se však nepodařilo ani jeden tým odařit třemi body. O vítězi nerozhodli ani prodloužení, týmy se rozešli za nerozhodného stavu.
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM