Ondřej Havlíček: „Je nutné vylepšit úplně všechno.“

Sabina Nováková | 18.11.2017 | |

Ondřej Havlíček: „Je nutné vylepšit úplně všechno.“

K a d a ň – Trhači mají za sebou důležité střetnutí s VHK Robe Vsetín, ve kterém bylo hlavním cílem vyhrát, jelikož se soupeř nachází v tabulce přímo nad Kadaní. Bodově se Trhači bohužel Valachům nepřiblížili. V dlouho vyrovnaném utkání se rozhodlo ve třetí třetině, a soupeř si tak odvezl tři body. Do souboje nastoupil také forvard Ondřej Havlíček, pro něhož to byl první zápas po dlouhodobém zranění kotníku.

 

Ondřej Havlíček odehrál utkání po téměř dvou měsících. Naposledy si zahrál 25. září proti Českým Budějovicím a poté nastoupil do klání se Vsetínem 18. listopadu. „Měl jsem natažené vazy v kotníku, byla to dlouhá léčba, ale jsem zpátky,“ těšilo jej po duelu se Vsetínem.

I přes zdravotní indispozici se kadaňský útočník snažil udržovat v kondici, ale zranění bylo dlouhodobé, a tak se na ledě necítil úplně stoprocentní. „Nebylo to úplně ono, jelikož jsem měsíc a půl nehrál. V Litvínově jsem však chodil individuálně cvičit, abych nevypadl úplně z tempa,“ líčil šestadvacetiletý Trhač.

Po výhře nad Frýdkem-Místkem po samostatných nájezdech každý doufal v navazující výhru i proti Vsetínu na domácí půdě. To se bohužel nevydařilo, a Vsetínští tak zůstali od Kadaňských prozatím neporazitelní. „Je třeba zaměřit se na veškeré stránky hry, protože je opravdu nutné vylepšit úplně všechno. Nedaří se nám koncovka, nedáváme gólové šance a také v obranném pásmu máme bordel,“ hodnotil Ondřej Havlíček.

Jako další na seznamu čeká SK Horácká Slavia Třebíč, kam se Trhači vydají k venkovnímu souboji. Pro Trhače je pochopitelně veškerý úspěch velmi důležitý i přes velkou bodovou ztrátu v tabulce WSM Ligy. Proto budou chtít za každou cenu na ledě soupeře vyhrát a získat tříbodové vítězství. „Musíme vyhrávat každý zápas a hrát poctivě, což se nám proti Vsetínu asi moc nedařilo,“ smutnil navrátilec do sestavy.

Ondřej Havlíček je jedním z mnoha, kteří se aktivně zapojili do každoroční akce Movember, která upozorňuje na nebezpečí rakoviny prostaty u mužů. A právě rodák z Varnsdorfu se může pyšnit udržovaným knírkem. „Držím to a myslím, že je to super akce,“ uzavřel.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM