Charitativní týden Chance ligy

David Šrámek | 27.11.2018 | |

Charitativní týden Chance ligy

K a d a ň - Stejně jako v loňském roce se zapojíme do Charitativního týdne Chance ligy. Unikátní akce, která proběhne v týdnu od 24. listopadu do 1. prosince 2018 se účastní všechny týmy Chance ligy a společně pomohou dobré věci. Výtěžek ze třetího ročníku akce poputuje na konto projektu Klokánek organizace Fond ohrožených dětí.

 
V Kadani tomu bude jinak. Výtěžek z aukce dresu se jmenovkou "ZELÍ", který věnoval kadaňský hokejový klub, poputuje na účet Radka Zelinky. Sedmadvacetiletý florbalista je členem týmu FBC DDM Kati Kadaň. Odkaz na aukci naleznete zde. Sedmadvacetiletý Radek Zelinka byl v noci z 3. na 4. listopadu brutálně napaden v Plzni. Velký srdcař a sportovec se stále statečně pere se svým osudem v nemocnici.
Radek při útoku utrpěl taková poranění, v jejichž důsledku mu musela být amputována část dolní končetiny a vážně postiženy jsou důležité vnitřní orgány.

Pomoc můžete finančně Radkovi i Vy! Číslo účtu 286632969/0300

Charitativní týden Chance ligy proběhne na našem stadiónu páteho prosince. Při utkání Chance ligy můžete přinést například hračky, plyšáky, knížky a jiné předměty, které udělají nejen dětem radost. U vstupu budou připravené boxy, do kterých je můžete vkládat.

Přijďte 5. prosince podpořit kadaňské hokejisty v dalším důležitém klání druhé nejvyšší ligy a zároveň udělejte dobrou věc.
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM