Junioři po bitvě zvítězili na Kladně !

Miroslav Lučan | 14.10.2005 | |

Junioři po bitvě zvítězili na Kladně !

K dalšímu zápasu v rámci 8.kola 1.ligy juniorů zajížděli kadaňští junioři do Kladna, změřit síly s tamním PZ Kladno a sebrat domácím dva body. Chtěli odčinit domácí porážku z posledního kola proti Ústí nad Labem. Věděli, že to nebude jednoduché, protože obě poslední vzájemná utkání v přípravě byla velice vyrovnaná a skončila poměrem 3:4 na Kladně a 5:4 v Kadani. Zápas tedy sliboval velice zajímavou podívanou.

 
8.kolo, pátek 14.10.2005
HC PZ Kladno - Sportovní klub Kadaň  3:4  (0:3,3:0,0:1)

Branky : 27.Eitler, 35.Eitler, 39.Hájek - 14. Schönauer (Koblitz), 15. Paul (Kopáč) , 16. Kadlec (Toman), 51. Kadlec (Paul)

Rozhodčí: Dundr, Frühauf, Řešátko

Vyloučení: 10:13 navíc Kopejtko (PZ Kladno), Unger, Hrdlička (Kadaň) 10 minut. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 120. Střely na branku: 51:31.Průběh utkání: 0:3,3:3,3:4.

HC PZ Kladno: Jirotka - Lukeš, Švantner - Kopejtko, Kuna - Lipták, Čermák - Hájek - Vágner, Omrai, Kregl - Eitler, Kubát, Hoffman - Jaroš, Karas, Gebhart
Sportovní klub Kadaň: Tichý (Studnička) - Koblitz, Chotaš - Kopáč, Boguský - Unger, Vaněk - Krpenský, Neprášek, Moro (C) - Hrdlička, Kadlec, Toman (A) - Windisch, Mazánek, Schönauer - Žemlička, Paul, Hartman

Trenéři : Wágner, Krpenský

Komentář k zápasu

První třetina byla ve znamení převahy domácího celku, avšak góly stříleli hosté. První střelou na branku, ačkoli až v 8. minutě, při přesilové hře pěti proti třem otevřel skóre Schönauer, asistoval Koblitz - 0:1. O necelou minutu později po hrubé chybě kladenské obrany vstřelil branku Paulpo přihrávce Kopáče - 0:2.Velkou euforii hostů potvrdil v další minutě Kadlec, když mu puk krásně předložil Toman - 0:3. Do konce třetiny se po té nic významného neudálo.

Ve druhé třetině měli domácí opět velkou převahu, ale tentokrát to potvrdili i dvěma vstřelenými brankami, když se dvakrát trefil Eitler - 2:3. A když minutu před druhou sirénou, z trestné lavice vracející se Hájek vyrovnal na 3:3, s hosty to vypadalo velmi bledě .

Ve třetí třetině se kupodivu hrál velmi opatrný hokej, ale se spoustou neproměněných šancí na obou stranách. Na konec se štěstí přiklonilo na stranu Kadaňských, když po učebnicové chybě vstřelil vítěznou branku Kadlec po přihrávce Paula a připsali si další dva důležité body do tabulky - 3:4.

Tímto Vás fanoušky, nejen juniorského hokeje, zveme na nedělní odpoledne na kadaňský zimní stadion, kdy domácí celek SK Kadaň přivítá od 14:45 hodin papírově slabší hosty z Kralup nad Vltavou.

Miroslav Lučan
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM