Lukáš Klíma a Jaroslav Kůs v dresu Kadaně

Sabina Nováková | 25.07.2019 | |

Lukáš Klíma a Jaroslav Kůs v dresu Kadaně

K a d a ň - Trhači před časem oznámili důležitý podpis v podobě kapitána týmu Jakuba Trefného, který se s vedením dohodl na dvouleté spolupráci. Na pokračování se nyní domluvil i produktivní útočník Jaroslav Kůs a po anabázi v jihlavské Dukle se k Trhačům vrací také střelec Lukáš Klíma.

 

Osmatřicetiletý obránce Jakub Trefný v Kadani letos načne jubilejní desátou sezónu. V loňském roce odehrál v černožlutém dresu devatenáct zápasů s bilancí čtyř gólů a stejným počtem asistencí. Ročník dokončil v tehdy ještě extraligovém Chomutově, kde si připsal třicet sedm startů, ve kterých vstřelil jednu branku a přidal také asistenci.

Jaroslav Kůs má s Trhači také nemalé zkušenosti. Tento šikovný centr byl v minulém ročníku neproduktivnějším hráčem kadaňského týmu, když si během čtyřiceti osmi klání do statistik zapsal čtyřicet jedna kanadských bodů. Za sebou má již devět sezón v černožlutých barvách. Jedinými sezónami od roku 2008, během kterých se ani jednou nezapojil do utkání za Kadaňských, jsou ty 2009/2010 a 2010/2011.

Sezónu 2018/2019 v Kadani začal také útočník Lukáš Klíma. Synovec sportovního a generálního manažera Petra Klímy vstřelil ve dvaceti sedmi zápasech třináct gólů, čehož si všimla Dukla Jihlava a tohoto útočníka povolala do svých služeb. Lukáš Klíma na Vysočině odehrál celkem třicet utkání, ve kterých zaznamenal šest gólů a devět asistencí včetně pěti zápasů v play off.

Foto: Petr Kozelek a Dalibor Kachlík.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM