Ceny permanentek a jednotlivých vstupenek

Sabina Nováková | 11.08.2019 | |

Ceny permanentek a jednotlivých vstupenek

K a d a ň – Sezóna s přípravnými zápasy odstartovala a ligová část Chance ligy 2019/2020 se kvapem blíží. Konkrétně první kolo odstartuje již 11. září v Jihlavě. Úvodní domácí střetnutí si Trhači před domácím publikem zahrají až o tři dny později, a to 14. září v sobotu proti Českým Budějovicím. Brzy půjdou do prodeje také již tradičně permanentní vstupenky. Další otazník visí nad cenou vstupného. To vše vám osvětlí následující odstavce tohoto článku.

 

NOVÝ SYSTÉM CHANCE LIGY

Trhači letos vstupují do své dvaadvacáté sezóny jakožto účastník první ligy a čeká je nový systém. Jen pro připomenutí, stále se jedná o sezónu, ze které se nesestupuje. Základní část Chance ligy bude rozdělena na dvě části, kdy v první části prvoligové kádry odehrají po dvou kolech každý s každým. Ve druhé fázi se spolu utkají mužstva na první až osmé příčce čtyřkolově, a to o co nejvýhodnější a nejlepší pozici do play-off. Kluby, které skončí na devátém až šestnáctém místě, si odehrají také čtyřkolově svá střetnutí a budou bojovat o dvě místa do předkola play-off. Následovat bude část, kterou všichni již dobře známe. Na řadu přijde předkolo, v němž se utkají čtyři mužstva, tedy sedmý půjde do souboje s desátým týmem a osmý s devátým – na tři vyhrané zápasy. Pokračovat bude klasicky čtvrtfinálová, semifinálová a nakonec finálová část, která bude na čtyři vítězná utkání.

CENA PERMANENTNÍCH VSTUPENEK

V první části Chance ligy se Kadaňští na domácím ledě představí patnáctkrát a v druhé části čtrnáctkrát. Cena permanentní vstupenky pro těchto devětadvacet duelů bude činit 900 korun. Zakoupit ji bude možné na konci měsíce srpna na pokladně zimního stadionu. O konkrétním termínu spuštění prodeje a bližších informacích vás budeme předem informovat.

CENA VSTUPENEK PRO SEZÓNU 2019/2020

Co se cen vstupného pro sezónu 2019/2020 týče, muži budou platit 60 korun, ženy, studenti a důchodci 30 korun a děti do patnácti let, avšak pouze s dospělým doprovodem, budou mít vstup na prvoligové střety Kadaně zdarma. Vstupenka pro dítě do patnácti let bez doprovodu zletilé osoby bude stát 30 korun.

Foto: Dalibor Kachlík

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM