Naváže Kadaň na první výhru v Klatovech?

Sabina Nováková | 02.09.2019 | |

Naváže Kadaň na první výhru v Klatovech?

K l a t o v y / K a d a ň - Trhači mají možnost oplatit soupeři porážku ze srpna, kdy Klatovy na ledě Kadaně zvítězili tříbrankovým rozdílem. Pro Kadaň v rámci přípravné fáze se jedná teprve o druhý venkovní duel. Utkání s druholigovým kádrem Klatovy startuje na zimním stadioně v Klatovech v 18 hodin.

 

V minulém zápase se Trhači s Klatovskými střetli na kadaňském ledě. Soupeř ale domácí hokejisty zaskočil rovnou třemi brankami hned v první dvacetiminutovce. Své první gólové trefy se Kadaň dočkala až v prostřední části, o kterou se postaral Adam Spálovský, a snížil tak náskok Klatov na 1:3. Hostující celek ale zareagoval a znovu si vytvořil třígólové vedení – 1:4. V poslední periodě se situace opakovaly. Nejprve na 2:4 snížil domácí Jakub Planý, pár minut na to se opět prosadil jeden z klatovského celku, a stanovil tak konečné skóre na 2:5.

Černožlutí mají za sebou poslední klání, a to proti německému soupeři z Crimmitschau. Do utkání lépe vstoupil soupeř, když hned v první minutě po první buly vsítil hostující hráč. V druhé části však zažili Trhači znovuzrození v podobě čtyř branek, o které se zasloužili dvakrát Lukáš Klíma a po jedné brance Daniel Nováka Jan Poizl. Soupeř stačil zareagovat až v poslední třetině, když snížil na 2:4. To ze strany Crimmitschau bylo vše, to ale neplatilo pro Kadaň, která poslala kotouč za záda hostujícího gólmana ještě dvakrát do konce hrací doby. Na listinu střelců se tak zapsali Matěj Zabloudil a Josef Rindoš6:2.

SK Trhači Kadaň – ETC Crimmitschau 6:2 (0:1, 4:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 21. Klíma (Poizl, Kůs), 28. Klíma (Dubský), 34. Novák, 34. Poizl (Kůs, Čech), 57. Zabloudil (Michnáč, Machač), 59. Rindoš (Matýs, Chalupa) – 1. Demmlar (Pohl), 49. Olleff. Vyloučení: 3:7.

Klatovští v posledním souboji postavili druholigovému celku z Tábora, který si vytvořil vedení hned v úvodní části. Prostřední část divákům nenabídla jedinou branku a hostující hokejisté si tak v závěrečné třetině pojistili vítězství nad Klatovskými druhým gólem.

Venkovní souboj s SHC Klatovy je tak šancí Trhačů navázat na poslední výhru a oplatit soupeři porážku ze 13. srpna. Duel započne v Klatovech v 18 hodin.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM