Změny na soupisce SK Trhači Kadaň

Sabina Nováková | 08.09.2019 | |

Změny na soupisce SK Trhači Kadaň

K a d a ň - Během posledních přípravných zápasů došlo na soupisce Trhačů k několika úpravám. V Kadani nebude působit forvard Ondřej Šulek, naopak František Wagner podepsal novou smlouvu a budeme ho vídat v barvách Kadaně i nadále. Na zkoušce pak několik hráčů uspělo, s dalšími se vedení muselo rozloučit. Na marodce jsou momentálně dva hráči.

 

ODCHOD ŠULKA A NÁVRAT WÁGNERA

Proti původním předpokladům v Kadani nakonec nebude působit Ondřej Šulek. Ten si během přípravných zápasů nevybojoval stálé místo a s vedením se tak domluvil na rozvázání smlouvy. Působit bude v druholigovém Táboře. František Wagner, který v létě odešel do německého Essenu, se během tamní zkoušky zranil a s ohledem na počet cizinců v týmu nakonec v Německu působit nebude. Před několika dny podepsal novou smlouvu s Trhači.

ÚSPĚŠNÉ A NEÚSPĚŠNÉ ZKOUŠKY

Z velkého počtu hráčů na zkoušku si několik z nich řeklo o setrvání u Trhačů. Mezi takovéto hráče patří brankář Petr Galuška a obránci Lukáš Chalupa, Filip Eliáš, Lukáš Popela a Adam Šilhán. Z útočníků jsou to Martin Dubský, Michal Hotěk, Josef Rindoš, Miroslav Kuba, Dominik Řepík a David Homer. V širším kádru kadaňských by měli figurovat i loňští junioři Trhačů Ondřej Bláha a Jan Kanický. Na zkoušce kromě již oznámených odchodů neuspěli obránci Jakub Sysel, který zamířil do Klatov a vinou zranění nesehrál žádné utkání ani Cedric Delmarche, který by taktéž měl hrát ve druhé lize. V Kadani nebude působit ani útočník Milan Švarc.

HC DRACI BÍLINA

Vzhledem k širšímu kádru budou někteří hráči, kteří se nevejdou do sestavy pro prvoligová utkání působit v Bílině. Během přípravných zápasů už za ní nastoupili třeba Miroslav Kuba, Martin Dubský, Dominik Řepík, Jan Kanický, Adam Šilhán a další.

MARODKA A-TÝMU

Aktuálně jsou na marodce dva hráči. Trenéři nemůžou momentálně počítat s obráncem Lukášem Popelou a útočníkem Patrikem Prymulou.

AKTUÁLNÍ SOUPISKA SK TRHAČI KADAŇ:

BRANKÁŘI Oliver Štěpánek, Adam Wolf, Petr Galuška
OBRÁNCI Jakub Trefný, Michael Foltýn, Daniel Novák, Jakub Mert, František Gajdoš, Daniel Poizl, Jan Klodner, Adam Šilhán, Lukáš Popela, Filip Eliáš, Lukáš Chalupa
ÚTOČNÍCILukáš Klíma, Jaroslav Kůs, Zdeněk Zabloudil, Jan Müller, Patrik Prymula, František Wágner, Roman Chlouba, Dominik Řepík, Matěj Zabloudil, Miroslav Kuba, Michal Hotěk, Štěpán Čech, Martin Dubský, Josef Rindoš, Jan Kanický, David Homer, Ondřej Bláha, Michal Machač, Ondřej Matýs

Foto: Dalibor Kachlík

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM