Představení nových dresů a autogramiáda v Es Café

Sabina Nováková, Stanislav Jiskra | 10.09.2019 | |

Představení nových dresů a autogramiáda v Es Café

K a d a ň - Do nové sezóny Trhači vlétnou s novými dresy. Můžeme prozradit, že budou obohaceny například o nové designové prvky. V rámci této události si pro fanoušky SK Trhači Kadaň připravil klub akci, kde budou nové dresy představeny. Součástí bude ale také autogramiáda s některými hráči Kadaně.

 

Prezentace nových trhačských dresů proběhne ve čtvrtek 12. 9. 2019 od 15:30 na netradičním místě, a to v kavárně Es Café, kde si mimo jiné můžete vychutnat i kvalitní kávu. Kavárnu najdete na Mírovém náměstí č. p. 80 v Kadani. Pro ty, kteří budou chtít v kavárně také posedět a mít jisté místo, doporučujeme udělat rezervaci na telefonním čísle 728 978 264.

V rámci akce zde budou také přítomni někteří Trhači. Fanoušci, kteří dorazí, budou mít také možnost vyfotit se s nimi a převzít si od nich podpisovou kartičku. Přítomen bude kapitán Trhačů Jakub Trefný, nejproduktivnější hráč loňské sezóny Jaroslav Kůs, nejčerstvější posila a navrátilec do kadaňské sestavy Roman Chlouba, důrazný obránce Michael Foltýn, dále také vítěz Stanley Cupu Petr Klíma a další.

Dresy budou tradičně představeny jak v černé, tak v bílé verzi a navíc budou obohaceny o nové prvky. Jaké? To se přijďte na vlastní oči podívat již ve čtvrtek v 15:30. Srdečně zveme všechny příznivce SK Trhači Kadaň do kavárny Es Café! Těšíme se na vás.

Foto: Es Café, Petr Kozelek

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM