Trhači představili nové dresy

Sabina Nováková | 12.09.2019 | |

Trhači představili nové dresy

K a d a ň - Ve čtvrtek v 15:30 začala v kadaňské kavárně ES CAFÉ představovačka nových dresů, ve kterých Trhači odehrají sezónu 2019/2020. Nechyběly ani avizované známé tváře jako Michael Foltýn, Jakub Trefný, Roman Chlouba, František Wágner a další.

 

Fanoušci, kteří v hojném počtu dorazili do kadaňské kavárny, mohli jako jedni z prvních vidět nový design trhačských dresů. K vidění byla jak bílá, tak i černá verze. Hlavními modely se stali kapitán Jakub Trefný a útočník Roman Chlouba. Příznivci Kadaně následně od přítomných hráčů obdrželi podepsané kartičky. Návštěvníci však přicházeli i s vlastními předměty k podpisu, a tak se podpisy hokejistů zvěčnily například na tričku, minidresu do auta nebo kšiltovce.

Radost z vydařené akce měl i tiskový mluvčí Michal Voltr, který se podílel i na moderování celé události. „Mám radost, že se autogramiády zúčastnilo dost lidí, že přišly také rodiny s dětmi. Na akci jsme přivítali i partnery kadaňského klubu, nechyběl ani pan starosta, takže je patrné, že o hokej v Kadani je zájem. Potěšilo mě také to, že samotná akce vzešla od kluků z kabiny. Rád vidím, že se kluci snaží a zapojují se do dění i mimo led. Mimo jiné v sobotu 14. září nás čeká první domácí ligové střetnutí. Věřím v hojnou účast diváků a tímto bych rád všechny na duel proti Motoru pozval.“

Přítomni byli všichni avizovaní hráči kromě Jaroslava Kůse, který je po zápase s Jihlavou zraněný. Příznivci klubu se tak mohli mimo jiné vyfotit s kadaňským rodákem a odchovancem Františkem Wágnerem, Michaelem Foltýnem, Oliverem Štěpánkem, Adamem Wolfem a s již zmiňovanými Romanem Chloubou a Jakubem Trefným.

Oproti loňskému roku nová kolekce dresů obsahuje navíc například tkaničku u krku. Tradičně budou Trhači nastupovat v bílé barvě dresu v rámci domácích utkání a na venkovní duely budou mít vždy připravené dresy černé barvy.

Nechyběl ani samotný starosta Jiří Kulhánek - fanoušek Trhačů. „Je dobře, že fanoušci dorazili. Kluci na ledě potřebují mít pevné zázemí i co se fanoušků týče. Věřím, že čím více fanoušků bude na kadaňský hokej chodit, tím lépe budou hráčům padat góly do branky soupeře. Sám, pokud je to v mých silách, chodím Trhače podporovat. Snažím se být na každém utkání - nevynechal jsem jediný přípravný duel. Věřím, že se tuto sezónu umístíme lépe než tomu bylo v loňské sezóně. Mým přáním je, aby se tu první liga a samotný hokej v Kadani udržel i do dalších let!“

Na akci dorazili i trenéři Tomáš Hamara s Petrem Klímou a samotní partneři kadaňského hokeje. Za celý klub bychom rádi poděkovali všem, kteří se akce zúčastnili a vnesli do kavárny ES CAFÉ přátelskou atmosféru .

„Pro fanoušky Trhačů to byla povedená akce a věřím, že si ji dostatečně všichni přítomní užili,“ zhodnotil generální manažer Petr Klíma.

Foto: Dalibor Kachlík

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM