Kadaň čeká těžký oříšek, zavítá do Českých Budějovic!

Jaroslav Šnobl | 22.10.2019 | |

Kadaň čeká těžký oříšek, zavítá do Českých Budějovic!

Č. B u d ě j o v i c e / K a d a ň - Kadaňské čeká v rámci 17. kola Chance ligy velmi silný soupeř - odehrají utkání proti Českým Budějovicím. Přímý souboj mezi prvním a posledním celkem tabulky začne ve středu 23.října od 17:30 v českobudějovické Budvar aréně. Oba týmy do zápasu nastoupí vítězně. Jihočeské mužstvo má momentálně na kontě 6 výher v řadě, Trhači se v sobotu konečně dočkali a po 315 dlouhých dnech zvítězili!

 
ČEZ MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE vs SK TRHAČI KADAŇ
1. místo
41 bodů
POZICE16. místo
5 bodů
68:34SKÓRE28:78
V – VP – PP – P
13 – 0 – 2 – 1
BILANCE V – VP – PP – P
1 – 0 – 2 – 13
18,57 % – 81,16 %PŘESILOVKY – OSLABENÍ11,11 % – 78,67 %
227 tr. minutTRESTNÉ MINUTY241 tr. minut

BUDĚJOVICE VÉVODÍ TABULCE

Momentálně v lize není nikdo, kdo by se jim mohl rovnat. České Budějovice v letošní sezóně zatím dominují. V tabulce mají náskok již o sedm bodů od druhých Litoměřic. A to se ještě musí podotknout, že jihočeský celek má o odehraný zápas méně! Litoměřice jsou však prozatím jediným celkem, který dokázal první tým tabulky porazit v základní hrací době. České Budějovice poté ještě dvakrát padly po samostatných nájezdech, jinak jsou bezchybné. Do utkání svěřenci Václava Prospala nastoupí ve velmi dobré náladě, důvodem je totiž šest vyhraných soubojů v řadě! Naposledy se Motor ukázal na ledě Třebíče, kterou porazil jednoznačně 5:1.

    Poslední sestava ČEZ Motor České Budějovice:

    Klouček – Suchánek, Vydarený, Plášil, Pýcha, Pavel, Lytvynov – Holec, Venkrbec, Christov – Z. Doležal, R. Přikryl, M. Novák – Babka, Šimánek, Beránek – Endál, Prokeš, Karabáček – J. Veselý.

TRHAČI JDOU DO DUELU VÍTĚZNĚ

Kadaňští hráči se přeci jenom dočkali. V posledním domácím souboji proti Jihlavě totiž všechny překvapili a připsali si krásné tři body do tabulky. Tato výhra by mohla být novým impulzem, který Kadaň povede k lepším výsledkům. Zlepšení jsme však mohli zaregistrovat ještě před tímto kláním. Například prohra o gól s Prostějovem nebo nešťastná porážka v Benátkách nad Jizerou, kdy nás od vítězné radosti dělilo pouhých 58 sekund. Bylo tedy jen otázkou času, kdy si černožlutí připíšou své první vítězství.

    Poslední sestava SK Trhači Kadaň:

    Neužil – Novák, Trefný, Poizl, L. Chalupa, M. Jandus, Eliáš, Mert – Zabloudil, Kůs, Wojnar – Čech, Čermák, Michnáč – Wágner, Chlouba, Koblížek – Zd. Zabloudil, Řepík, Homer.

POSLEDNÍ UTKÁNÍ S MOTOREM SKONČILO DEBAKLEM

Ve druhém kole letošní sezóny Chance ligy Kadaňští měli tu čest přivítat právě Jihočechy. Kadaň ihned ve druhé minutě zápasu vedla, když se prosadil Michal Machač, který momentálně obléká dres extraligových Pardubic. Tato branka však byla jediná, kterou domácí v utkání vstřelili. Jihočeský celek totiž Kadani nadělil "sedmičku" a spokojeně mohl odjet domů.

ČESKÉ BUDĚJOVICE vs. KADAŇ
Milan Klouček – 93,92 %
Jan Strmeň – 89,92 %
BRANKÁŘIJakub Neužil – 89,77 %
Adam Wolf– 85,92 %
Roman Přikryl
17 (2+15)
PRODUKTIVITA Roman Chlouba
11 (3+8)
Jan Veselý
9 gólů
GÓLYFrantišek Wágner
5 gólů
Roman Přikryl
15 asistencí
ASISTENCERoman Chlouba
8 asistencí
Matouš Venkrbec
134/265 – 50,57 %
VHAZOVÁNÍ Roman Chlouba
135/307 – 43,97 %
Jakub Suchánek
26 zbl. střel
ZBLOKOVANÉ STŘELYŠ. Čech, T. Koblížek a J. Trefný
12 zbl. střel
Niklas Pavel
34 tr. minut
TRESTNÉ MINUTYMichael Foltýn
39 tr. minut
Pavel Pýcha
21:46 min/z
ČAS NA LEDĚJakub Trefný
21:28 min/z

Foto: Dalibor Kachlík

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM