Trhači podpoří dětské oddělení Nemocnice Kadaň

Sabina Nováková | 26.11.2019 | |

Trhači podpoří dětské oddělení Nemocnice Kadaň

K a d a ň – Trhači pomohou dobré věci a v pátek 6. prosince se vydají navštívit dětské oddělení kadaňské nemocnice. Děti hospitalizované právě na lůžkovém dětském oddělení přijde navštívit několik vybraných hráčů s trenéry. Vánoční čas se neúprosně blíží, a proto SK Trhači Kadaň chtějí dětem, kteří nemohou být doma u svých rodin, zpříjemnit nejkrásnější období v roce.

 

Kadaňské vedení SK Trhači Kadaň se spolu s trenéry a hráči vydají v pátek 6. prosince po domluvě s ředitelem Nemocnice Kadaň MUDr. Petrem Hossnerem a s paní primářkou dětského oddělení MUDr. Patricií Kotalíkovou udělat radost hned několika malým pacientům. Nepůjde však jen o návštěvu a rozveselení dětí, Trhači s sebou přinesou také dary.

Pomoci ale můžete všichni, a to při příležitosti následujících tří domácích duelů, během kterých bude možné přispět na darované předměty dětským pacientům v Kadani. Veškerý výtěžek přispěje právě na zakoupení potřebných věcí, které dětské oddělení potřebuje. Následně jim budou dary předány samotnými hokejisty za přítomnosti členů z vedení.

„Vybrané finanční prostředky za tři domácí utkání dne 6. prosince odneseme na dětské oddělení Nemocnice Kadaň. Podle výše vybraných financí bude nakoupeno po dohodě s vedením nemocnice a s primářkou pediatrického oddělení to, co si budou přát. Rádi bychom tímto oslovili fanoušky, aby se s námi zapojili do sbírky a pomohli rozveselit dětské pacienty,“ upřesňuje tiskový mluvčí Mgr. Michal Voltr.

Pokud i vy chcete být součástí dobré věci, přijďte na domácí utkání již tuto středu 27. listopadu v 18 hodin proti Třebíči, dále v sobotu 30. listopadu od 17 hodin proti Litoměřicím a poslední možnost přispět bude v rámci klání s Benátkami nad Jizerou, a to ve středu 4. prosince od 18 hodin. Na kase bude připravena pokladnička, kam budete své příspěvky moci vhodit. Výše částky je samozřejmě dobrovolná. Zapojte se a pomozte společně s kadaňským klubem vykouzlit dětem úsměvy na tvářích.

„S podobnými akcemi mám zkušenostmi z dob, kdy jsem působil v NHL. Tyto akce tam jsou tradicí, a tak doufám, že se nám toto podaří zavést i v Kadani. Jsme rádi, že můžeme touto formou přispět kadaňské nemocnici,“ uzavírá generální manažer Petr Klíma.

Foto: Dalibor Kachlík

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM