Kadaň doma vyzve Horáckou Slavií Třebíč

Ladislav Froněk | 26.11.2019 | |

Kadaň doma vyzve Horáckou Slavií Třebíč

K a d a ň - Trhači v rámci 26. kola Chance ligy v Kadani přivítají dvanáctou Horáckou Slavii Třebíč. Ta má v tabulce téměř trojnásobek bodů. Povede se Trhačům důležité tři body urvat? Úvodní buly zápasu bude vhozeno v 18 hodin. Na utkání bude také mimo jiné připravena i kasička. Finance, které do ní fanoušci hodí, budou poté věnovány dětem na dětském oddělení v kadaňské nemocnici. Vykouzlete dětem úsměv na tváři!

 
SK TRHAČI KADAŇ vs. SK HORÁCKÁ SLAVIA TŘEBÍČ
16. místo
11 bodů
POZICE12. místo
32 bodů
45:119SKÓRE64:72
V – VP – PP – P
3 – 0 – 2 – 21
BILANCE V – VP – PP – P
9 – 2 – 1 – 13
16,36 % – 81,67 %PŘESILOVKY – OSLABENÍ16,98 % – 77,65%
239 tr. minutTRESTNÉ MINUTY412 tr. minut

MOŽNOST PŘISPĚT NA DĚTSKÉ PACIENTI V KADANI

V rámci tohoto a dalších dvou střetnutí budete mít možnost na pokladně při vstupu přispět dobrovolnou částku na nákup potřebných věcí pro pediatrické oddělení v Nemocnici Kadaň a pro její pacienty. Veškeré předměty následně kadaňští hráči přinesou 6. prosince v rámci návštěvy a předají je paní primářce MUDr. Patricii Kotalíkové a hospitalizovaným.

SVĚŘENCI TOMÁŠE HAMARY DOKÁZALI VYHRÁT POUZE JEDNO ZE TŘÍ POSLEDNÍCH UTKÁNÍ

Minulý zápas, který byl součástí předehrávky 28. kola, se Trhačům bohužel nepodařilo po neúspěšné první třetině otočit. Ústí nad Labem v úvodní dvacetiminutovce nastřílelo hned dvě branky, na to Trhači bohužel nedokázali odpovědět. Nakonec padli v poměru 0:3. Předchozí klání se černožlutí utkali s Jestřáby z Prostějova. V tomto případě bohužel rozhodlo pro změnu druhé dějství, které dopadlo 3:1 ve prospěch Jestřábů. Celkově poté duel skončil 3:6. Třiadvacáté kolo bylo již o něčem jiném. Kadaňští se po neúspěšné první periodě zvedli a nastříleli Sokolovu v závěrečné části hned tři góly. Zápas tedy skončil nečekaně 4:3.

    Poslední sestava SK Trhači Kadaň:

    Neužil – Trefný, Procházka, L. Chalupa, Zeman, Foltýn, Poizl, Mert – M. Zabloudil, Morong, Poppel – Z. Zabloudil, Rindoš, Jan Müller – Wojnar, Čech, Michnáč – Homer, Wágner, Dubský.

HORÁCKÁ SLAVIA SLAVILA Z POSLEDNÍCH TŘÍ ZÁPASŮ CELKEM DVAKRÁT

V posledním střetnutí se Bílým hvězdám podařilo získat tři body proti Litoměřicím, a to 3:2 až po samostatných nájezdech. Ve 24. kole se domácí Třebíči i přes podporu tisíce diváků nepovedlo soupeře o tři body oloupit. Prostějovští měli lepší start do duelu, vstřelili rychlé dvě branky. Průběh se Horácké Slavii už nepodařilo otočit. O osudu svěřenců Martina Sobotky v dřívějším kole rozhodla dominantní druhá třetina Třebíčských. Nad sokolovským Baníkem pak zvítězili 4:3. Celkem tedy za poslední tři klání získaly Bílé hvězdy šest bodů.

    Poslední sestava SK Horácká Slavia Třebíč:

    Jekel – Nedbal, Forman, Szathmáry, Jenáček, Furch, Kowalczyk, Hort – Šťovíček, Bittner, T. Havránek – P. Kratochvíl, Nedvídek, Vodný – Paták, Tadeáš Král, Malec – Ferda, Kunc, Havlát.

POSLEDNÍ VZÁJEMNÝ STŘET SKONČIL VÝHROU TŘEBÍČE

V rámci posledního souboje s třebíčskou Slavií byli Trhači hostujícím celkem. Domácím fanouškům udělal hned v deváté minutě radost Pavel Jenyš po nahrávce Krále a Kratochvíla. Ve druhé třetině se opět neprosadili Trhači, nýbrž Třebíč. V pětatřicáté minutě se prosadil Jakub Jenáček po asistenci Václavka. Úsměv domácímu publiku spadl těsně po začátku třetí dvacetiminutovky. V přesilové hře se přesně trefil Jakub Trefný - asistoval mu Chlouba a Jandus. Úder o šest minut později opětoval Ladislav Bittner, jemuž podruhé napomohl asistencí Král a také Šťovíček. Závěrečná část byla doslova jako na houpačce, jako další inkasovali totiž Třebíčští. Tentokrát do černého zamířil Tomáš Koblížek po nahrávce Čecha a Janduse. Další palbu na konto Třebíče přidal Lukáš Nedvídek po nahrávce Bittnera a Nedbala. Tento gól byl zároveň gólem vítězným. Skóre potom bylo akorát kosmeticky upraveno na 3:5, a to opět ve prospěch Třebíče.

KADAŇ vs. TŘEBÍČ
Jakub Neužil - 90.00 %
Oliver Štěpánek - 87.14 %
BRANKÁŘIPavel Jekel - 90,98 %
Dominik Svoboda - 87,50 %
Roman Chlouba
18 (8+10)
PRODUKTIVITA Martin Šťovíček
18 (7+11)
Roman Chlouba
8 gólů
GÓLYMartin Šťovíček
7 gólů
Jakub Trefný
12 asistencí
ASISTENCEMartin Šťovíček, Tomáš Havránek
11 asistencí
Jaroslav Kůs
145/295 – 49,15 %
VHAZOVÁNÍ Martin Šťovíček
218/401 - 54,36 %
Štěpán Čech
24 zbl. střel
ZBLOKOVANÉ STŘELYKarel Nedbal
33 zbl. střel
Michael Foltýn
76 tr. minut
TRESTNÉ MINUTYKarel Nedbal
32 tr. minut
Jakub Trefný
21:59 min/z
ČAS NA LEDĚKarel Nedbal
22:57 min/z

Foto: Jiří Mokrý (www.hstrebic.cz)

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM