Trhači mohou postoupit v tabulce, hrají se Sokolovem

Jaroslav Šnobl | 29.12.2019 | |

Trhači mohou postoupit v tabulce, hrají se Sokolovem

K a d a ň - Po dvou vyhraných utkáních se Trhači chystají znovu do akce. Tentokrát přichází na řadu Sokolov a hraje se opravdu o hodně. Pokud totiž černožlutí porazí svého soupeře, tak se poprvé v sezóně posunou v tabulce nahoru. Šesté kolo druhé části Chance ligy začne na zimním stadionu města Kadaně v pondělí 30. 12. od 18:00. Přijďte domácí podpořit a nastolit hezkou atmosféru, bude to potřeba.

 
SK TRHAČI KADAŇ vs. HC BANÍK SOKOLOV
16. místo
20 bodů
POZICE15. místo
20 bodů
75:150SKÓRE96:145
16,56 % – 82,21 %PŘESILOVKY – OSLABENÍ17,05 % – 71,03 %
551 tr. minutTRESTNÉ MINUTY373 tr. minut

TRHAČI MOHOU ZAZNAMENAT TŘETÍ VÝHRU V ŘADĚ

Ano, po dlouhé době máme možnost tento titulek napsat. V posledních dvou utkáních totiž dominovali černožlutí. Přesně 397 dní trvalo čekání na venkovní výhru. Radost přišla po boji s Prostějovem, kdy kadaňští loupili a brali domů 3 body po vítězství 6:3. Poslední bitvu jsme měli možnost vidět 26. prosince, kdy na zimní stadion v Kadani dorazilo Ústí nad Labem. Očekával se vcelku vyrovnaný souboj, který se ovšem proměnil v gólovou přestřelku, která lépe vyústila pro domácí. Ti měli poté co slavit, devět branek se totiž nenastřílí každý den. Kadaňští tedy jdou do utkání s velkým entusiasmem a určitě by rádi prodloužili svou vítěznou šňůru.

    Poslední sestava SK Trhači Kadaň:

    Neužil – Trefný, Eliáš, L. Chalupa, D. Zeman, Foltýn, Poizl, Mert – Chlouba, Kůs, Zabloudil – Zd. Zabloudil, Žolobov, J. Müller – Wojnar, Morong, Wágner – Homer, Čech, Poppel.

SOKOLOV MÁ V DRUHÉ ČÁSTI NEVYROVNANÉ VÝKONY

Ze čtyř zápasů mají sokolovští dvě prohry, jednu výhru v základní hrací době a jednu po prodloužení. V posledním utkání si zajeli hráči Sokolova do krajského města, Ústí nad Labem. Zde to již vypadalo na jednoznačnou záležitost, když Slovan vedl ve třetí části bezpečně 3:0. Během minuty a deseti sekund se však týmu z karlovarského kraje povedlo zápas hodně zdramatizovat, když se mu podařilo vstřelit dvě branky a vyrovnání bylo na dostřel. Risk hry bez brankáře jim však nevyšel a domácí ke konci skórovali ještě dvakrát. Po tomto nevydařeném výjezdu mají tedy co napravovat.

    Poslední sestava HC Baník Sokolov:

    J. Pavelka (38. Kašpar) – Přindiš, Vodička, A. Rulík, J. Tomeček, Kadeřávek, Michálek, Pařízek – Švec, M. Zadražil, Bečvář – Kuběna, Kverka, Stříbrný – T. Rohan, Vrána, Kovařík – Křemen, Hrubec.

TRHAČI NAPOSLEDY PŘEDVEDLI ÚŽASNÝ OBRAT

V posledním vzájemném střetnutí jsme 20. listopadu měli tu možnost přivítat právě Sokolov. Hosté zpočátku rychle udeřili a vedli 2:0. V té samé třetině však snižoval Jaroslav Kůs a brankový rozdíl již nebyl tak veliký. Ve prostředním dějství navrátil svému týmu dvoubrankové vedení Tomáš Vracovský, pro kterého to v zápase byl druhý přesný zásah. Již to vypadalo velmi bídně, avšak to, co domácí předvedli v poslední třetině nečekal opravdu nikdo. Dvě branky Jana Müllera a využitá přesilovka na jejímž konci stál František Wágner kompletně obrátily vývoj celého utkání a na konečný výsledek 4:3 pro domácí byl krásný pohled.

KADAŇ vs. SOKOLOV
Jakub Neužil - 90,55 %
Oliver Štěpánek - 87,84 %
BRANKÁŘIJaroslav Pavelka - 90,00 %
Jakub Kašpar - 89,68 %
Roman Chlouba
27 (12+15)
PRODUKTIVITA Jaromír Kverka
30 (15+15)
Roman Chlouba
12 gólů
GÓLYJaromír Kverka
15 gólů
Jakub Trefný
19 asistencí
ASISTENCETomáš Vracovský
17 asistencí
Jaroslav Kůs
489/248 – 50,72 %
VHAZOVÁNÍ Matěj Zadražil
619/340 - 54,93 %
Štěpán Čech
32 zbl. střel
ZBLOKOVANÉ STŘELYMartin Osmík
27 zbl. střel
Michael Foltýn
111 tr. minut
TRESTNÉ MINUTYPetr Přindiš
72 tr. minut
Jakub Trefný
22:53 min/z
ČAS NA LEDĚPetr Přindiš
21:43 min/z

Foto: Dalibor Kachlík

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM