V sobotu se v Kadani představí Baník Sokolov

Jiří Novotný (KAD) | 13.02.2020 | |

V sobotu se v Kadani představí Baník Sokolov

K a d a ň - Po delší odmlce se na kadaňský zimní stadion znovu vrací Chance liga. Trhači v rámci 50. kola přivítají sokolovský Baník, jehož černožlutí odsunuli na poslední pozici. S tou se houževnatý nováček nechce smířit, Kadaňské tak čeká další vyhrocený duel. Přijďte je podpořit do ochozů a zároveň pomoci dobré věci. Úvodní buly padne v sobotu 15.2. v 17:00.

 
SK TRHAČI KADAŇ vs. HC BANÍK SOKOLOV
15. místo
39 bodů
POZICE16. místo
33 bodů
110:203SKÓRE131:200
14,42 % – 81,66 %PŘESILOVKY – OSLABENÍ17,11 % – 71,56 %
797 tr. minutTRESTNÉ MINUTY525 tr. minut

CHARITATIVNÍ AKCE O KAPKU LEPŠÍ HOKEJ

Sobotní utkání bude laděno do oranžova. Tato barvy bude v různé formě komunikována v rámci Tipsport extraligy i Chance ligy v utkáních od 11. do 15. února 2020. Hráči i rozhodčí nastoupí s přelepkami na helmách s logem projektu díky vstřícnosti titulárního partnera společnosti Chance. Diváci si budou moci pořídit oranžovou stužku za 40 Kč, a připojit se tak k projektu s námi. Do oranžového hávu se dočasné obalí oficiální profily na hokejových sociálních sítích s hashtagem #okapkulepsihokej.

Kromě osvěty dárcovství krve a kostní dřeně je smyslem projektu také získat finanční prostředky. Vyjma již zmíněných kasiček na stadionech půjde zejména o aukci hokejových předmětů - například hokejky kapitánů extraligových či prvoligových celků. Aukce proběhne v březnu na webu sportovniaukce.cz, o přesném termínu zahájení budeme včas informovat. Trhači do aukce věnují podepsanou hůl Petra Klímy (Tampa Bay Lightning).

TRHAČI SE Z TRIPU VE FRÝDKU-MÍSTKU VRÁTILI BEZ BODU

Zástupci královského města se po reprezentační pauze vydali k dvojzápasovému klání do Frýdku-Místku. Prvním duel jim nevyšel, rysi je vyprovodili devítigólovým přídělem. Ve středeční odvětě hráli se svým soupeřem vyrovnanou partii, jež ale k bodům také nevedla. Naději vykřesal snížením na 4:3 ve 43. minutě Matěj Zabloudil, jenž Frýdek vedení udržel a v závěru pečetil do prázdné branky - 5:3

    Poslední sestava SK Trhači Kadaň:

    Štěpánek – Trefný, Klodner, Foltýn, Delmarche, Procházka, Zeman, Eliáš – Wojnar, Kůs, M. Zabloudil – Z. Zabloudil, Žolobov, Müller – Koblížek, Čech, Wágner – Homer, Rindoš, Dubský.

SOKOLOV SI VYŠLÁPL NA ÚSTECKÝ SLOVAN

Baník po reprezentační přestávce začal znovu sbírat body. V pondělí na svém ledě dlouho vzdoroval Benátkám, jimž podlehl 5:6 po prodloužení. V minulém kole zajížděl do tápajícího Ústí nad Labem, kde se dočkal kýženého tříbodového přísunu. Po vyrovnané první třetině začali Sokolovští přebírat iniciativu a zároveň navyšovat skóre. Ústecký gólman Stahl nakonec lovil puk ze své klece pětkrát, zatímco Bednářovo konto Slovan zatížil jen třemi trefami. „Myslím si, že dnešní utkání jsme vyhráli díky tomu, že jsme měli lepší disciplínu než domácí a tou disciplínou a využitou přesilovou hrou si troufám říct, že jsme si zaslouženě řekli o 3 body,“ pochvaloval si na slovanusti.cz kouč Sokolova Karel Mlejnek.

    Poslední sestava HC Baník Sokolov:

    Bednář – Pařízek, Šafář, Kadeřávek, P. Michálek, A. Rulík, Vodička – Švec, M. Zadražil, Urban – Vracovský, T. Rohan, Osmík – Grim, Berčík, Houška – Čejka, Hafijanič, Petrov

POSLEDNÍ VZÁJEMNÝ DUEL VYHRÁL BANÍK

Trhači se do Sokolova naposledy vydali v rámci 43. kola. Do utkání vstoupili lépe, v závěru první třetiny otevřel skóre Homer. Domácí v polovině zápasu srovnali, avšak Trhačům záhy vrátil vedení kanonýr Žolobov. Poté si vzali slovo domácí a dvěma zásahy v rychlém sledu zvrátili na 3:2. Kadaňské to ale nezlomilo, v závěru třetího dějství srovnal Müller. Duel nakonec dospěl do prodloužení, v němž Baníku vystřelil bonusový bod exkadaňský Kverka.

KADAŇ vs. SOKOLOV
Jakub Neužil - 91,18 %
Oliver Štěpánek - 88,54 %
BRANKÁŘIJan Bednář - 86,60 %
Jakub Kašpar - 88,81 %
Jaroslav Kůs
34 bodů (9+25)
PRODUKTIVITA Tomáš Vracovský
35 bodů (15+20)
František Wágner
17 gólů
GÓLYTomáš Vracovský
15 gólů
Jakub Trefný
28 asistencí
ASISTENCEMatěj Zadražil
21 asistencí
Jaroslav Kůs
740/381 – 51,50 %
VHAZOVÁNÍ Matěj Zadražil
984/528 - 53,66 %
Štěpán Čech
39 zbl. střel
ZBLOKOVANÉ STŘELYMartin Osmík
30 zbl. střel
Michael Foltýn
152 tr. minut
TRESTNÉ MINUTYPert Přindiš
82 tr. minut
Jakub Trefný
23:48 min/z
ČAS NA LEDĚPetr Přindiš
20:29 min/z

Foto: Dalibor Kachlík

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM