Do Kadaně zavítají frýdeckomístečtí Rysi

Sabina Nováková | 01.03.2020 | |

Do Kadaně zavítají frýdeckomístečtí Rysi

K a d a ň - Sezóna se pomalu blíží ke svému konci a před sebou máme předposlední domácí střetnutí. V pondělí 2. března do Kadaně přijede daleký soupeř HC Frýdek-Místek. Není to dlouho, kdy Trhači sehráli právě na ledě soupeře dvojutkání - první duel skončil pro Kadaňské opravdu nelichotivě, následující den už byl výsledek o něco líbivější. Přesto jsme si z Frýdku-Místku neodvezli jediný bod. Tentokrát máme šanci na odplatu, a to v 18 hodin na ZS v Kadani. Nezapomeňte, že i tentokrát máte šanci s Auto Myslivec Podbořany hrát o dva lístky na MS ve Švýcarsku!

 
SK TRHAČI KADAŇ vs HC FRÝDEK-MÍSTEK
15. místo
34 bodů
POZICE11. místo
88 bodů
121:238SKÓRE195:158
V – VP – PP – P
11 – 3 – 3 – 38
BILANCE V – VP – PP – P
22 – 8 – 6 – 19
13,39 % – 81,1 %PŘESILOVKY – OSLABENÍ21,07 % – 82,21 %
903 tr. minutTRESTNÉ MINUTY726 tr. minut

FRÝDEK-MÍSTEK JE TÉMĚŘ BEZ ŠANCE NA PŘEDKOLO PLAY-OFF

Bilance posledních zápasů Frýdeckomísteckých není příliš lichotivá. Mohli by teoreticky pomýšlet na utkání v předkole play-off, ovšem šanci by měli, pokud by jejich sok z Třebíče ve zbývajících třech duelech nezískal jediný bod a Frýdek-Místek získal maximum, tedy všech devět bodů. Z poslední dekády zápasů se Rysům podařilo zvítězit v polovině případů. 6:1 si poradili například s Jihlavou, s Kadaní 9:0 a 5:3. Vyzráli také nad Sokolovem 6:2 a v posledním kole i nad Jestřáby z Prostějova 6:3.

TRHAČI V POSLEDNÍM KOLE ŠESTKRÁT INKASOVALI, RYSI STEJNÝM POČTEM SKÓROVALI

Kadaň sehrála naposledy derby v Ústí nad Labem. Hned ve druhé minutě se jako první prosadili domácí, na což ale zanedlouho zareagoval Jurij Žolobov vyrovnávacím gólem. Pár minut nato ale Ústečtí opět vedli. Další dvě přesné střely a tříbrankový náskok si zajistili v prostřední třetině. Dvěma slepenými góly se Trhači dotáhli na Slovan o pouhou jednu branku - Martin Dubský a Jakub Wojnar, ovšem i na to měl domácí celek odpověď. Za stavu 6:3 se podruhé v utkání prosadil Martin Dubský, pro kterého to byly jeho první góly v seniorské soutěži.

    Poslední sestava SK Trhači Kadaň:

    Štěpánek – Trefný, Eliáš, Delmarche, Foltýn, Procházka, Zeman – Koblížek, Kůs, Wágner – Z. Zabloudil, Müller, Homer – Dubský, Žolobov, Wojnar.

Frýdek-Místek si vytvořil pozitivní výsledek již v první dvacetiminutovce, na jejímž konci vedl 2:0 nad prostějovskými Jestřáby. To se nedá říci o následujícím dějství, které lépe odstartovalo právě pro Jestřáby, když s domácími srovnali krok - 2:2. Než ale zazněla siréna ukončující druhou část, svěřenci Vlastimila Wojnara měli dvoubrankový náskok zpět. V závěrečné periodě se jako v té předchozí jako první prosadili Prostějovští, ale i tentokrát se Frýdku-Místku podařilo vrátit úder. Jako v předchozích dvou dvacetiminutovkách i v této přidali na své konto dvě trefy do černého, a zvítězili tak 6:3.

    Poslední sestava HC Frýdek-Místek:

    Suchánek – Matyáš, Haman, Bartko, Michálek, Adámek, Hrachovský, Stránský – Kafka, Klimša, Tomi – Kofroň, Kaukič, Mikulík – Szturc, Hladonik, Martynek – Przybyla, Stuchlík, Motloch.

Z VÝJEZDU JSME NEPŘIVEZLI Z ŠESTI MOŽNÝCH BODŮ ŽÁDNÝ

Trhači se v první polovině února vypravili do Moravskoslezského kraje. Jako první byla na pořadu dne dohrávka pětatřicátého kola. Ta ale pro kadaňský kádr dopadla nejhůře jak mohla. Trhači si v tomto utkání připsali vysokou porážku 0:9. Druhé klání už dopadlo o něco lépe, ovšem ani tentokrát svěřenci Petra Rosola a Petra Hamary nedosáhli na body. V tomto padli poměrem 3:5.

KADAŇ vs. FRÝDEK-MÍSTEK
Jakub Neužil – 91,1 %
Oliver Štěpánek – 87,31 %
BRANKÁŘILukáš Daneček – 91,03 %
Tomáš Suchánek – 89,58 %
Jaroslav Kůs
37 (10+27)
PRODUKTIVITA Rostislav Martynek
45 (16+29)
František Wágner
19 gólů
GÓLYM. Mikulík a V. Tomi
oba 17 gólů
Jakub Trefný
29 asistencí
ASISTENCEPetr Kafka
31 asistencí
Jaroslav Kůs
460/891 – 51,63 %
VHAZOVÁNÍ David Klimša
303/598 – 50,67 %
Štěpán Čech
41 zbl. střel
ZBLOKOVANÉ STŘELYO. Hrachovský a J. Michálek
oba 30 zbl. střel
Michael Foltýn
177 tr. minut
TRESTNÉ MINUTYMilan Mikulík
65 tr. minut
Jakub Trefný
24:10 min/z
ČAS NA LEDĚFilip Haman
20:55 min/z

Foto:Jan Velčovský

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM