Trhači budou součástí boje pro Ingrid

Sabina Nováková | 02.03.2020 | |

Trhači budou součástí boje pro Ingrid

K a d a ň - Trhači zanedlouho sehrají poslední kolo právě probíhající sezóny a dvaadvacátý ročník v prvoligové soutěži zakončí dobročinnou akcí. Tentokrát budeme společně bojovat za Ingrid, která potřebuje pomoc každého z vás! Doufáme, že se všichni setkáme v sobotu 7. března od 17 hodin na zimním stadioně v Kadani.

 

PŘÍBĚH INGRID DVOŘÁKOVÉ

Pár drobných pro krásu – tak se jmenuje projekt, který má za cíl pomoc osmnáctileté Ingrid Dvořákové z Kadaně. Necelý rok po jejím narození, tedy v roce 2002 ji byl diagnostikován zhoubný nádor levého oka. V témže roce byla u Ingrid zahájena léčba chemoterapií a radioterapií, ovšem bez úspěchu. Po enukleaci oka byla osmnáctileté Ingrid zhotovena protéza, která ji z oka bohužel vypadávala. Ani po opakovaných plastických operacích se štěstí na stranu Ingrid nepřiklonilo. Další dvě plastické operace byly zrušeny, a tak se Ingrid Dvořáková rozhodla vyhledat jiného lékaře, což s sebou nese vyšší náklady, jelikož se jedná o odborníka z Mnichova. Pomoc tak Ingrid našla na soukromé německé klinice, ovšem náklady spojené s cestou, operací, léčením a dalšími náklady si musí uhradit sama. K tomu všemu ji nebyl znovu přidělen průkaz ZTP, v rámci kterého dostávala příspěvky například na dopravu do Německa či léky, které užívá každý den.

AKCE NA POMOC OSMNÁCTILETÉ INGRID

Projekt Pár drobných pro krásu odstartuje 7. března na zimním stadioně v Kadani, kde kadaňský hokejový klub SK Trhači Kadaň odehraje poslední utkání právě probíhající sezóny. V sobotu od 17 hodin se hokejisté utkají s celkem z Třebíče a i vy můžete pomoci Ingrid Dvořákové splnit si její sen. Vy, fanoušci, můžete přispět vhozením libovolné částky do kasičky, ke sbírce se přidají samozřejmě také sponzoři SK Trhači Kadaň a samotní hokejisté. Po svém přijal výzvu kadaňský útočník Jaroslav Kůs, který přislíbil, že částku, kterou dají dohromady hokejisté, on sám navýší částkou jednou tolik vyšší. SK Kadaň – hokej z.s. navíc věnuje veškerý výtěžek ze vstupného na podporu mladé Ingrid. Na zápase nám trochu přitopí přítomnost pana Josefa Steinera alias Krampusáka. Přijďte si s námi užít poslední zápas sezóny, který bude obohacen výjimečnou atmosférou pro dobrou věc.

Jako další bude v Kadani uspořádán 27. března v KZ zařízení Střelnice Ples pro Ingridku s tématikou Harryho Pottera. Večerem vás bude doprovázet všemi známý moderátor Píďan Stehlík. Výtěžek z této události bude taktéž věnován na operaci Ingrid Dvořákové.

Jako poslední se 4. dubna uskuteční v zámeckém parku Krásného Dvora Charitativní běh pro Ingrid. Těšit se můžete na doprovodný program, který myslí i na děti i na dospělé – dílničky pro vaše ratolesti, stánek a dražba dresů HC Verva Litvínov, stánek s občerstvením, ukázka výcviku asistenčních psů a bojového umění a ke všemu bude hrát i živá hudba. Pokud pro vás není běh to pravé ořechové, přijďte třeba s hůlkami nebo se jen tak projít a pomozte i v rámci této akci přispět Ingrid Dvořákové. Registrační formulář naleznete zde zde. Více informací na vás čeká na oficiálním Facebookovém profilu Pár drobných pro krásu.

S kým vším se potkáme na všech třech akcích? Buďte opět s námi součástí dobré věci.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM