V trenérské dvojici P. Rosola doplní V. Jeřábek

Sabina Nováková | 31.03.2020 | |

V trenérské dvojici P. Rosola doplní V. Jeřábek

K a d a ň – Trhači budou mít v následující sezóně 2020/2021 nové trenérské duo. Petra Rosola, který se v již ukončeném ročníku připojil k Tomáši Hamarovi, doplní Vladimír Jeřábek.

 

Jednašedesátiletý rodák z Mostu, Vladimír Jeřábek, strávil většinu své hráčské kariéry v kádru HC Verva Litvínov. Své zkušenosti obohatil v zahraničních týmech, a to konkrétně v italském mužstvu HC Massa, SG Cortina nebo HC Merano. Poslední dva roky své kariéry hokejisty odehrál opět v Litvínově.

V témže týmu několik sezón působil také jakožto asistent hlavního trenéra a poprvé si funkci hlavního kouče vyzkoušel v tehdy prvoligovém Hradci Králové. Ve stejné soutěži se zhostil trénování také ve Vrchlabí. V sezóně 2009/2010 si ve svém trenérském seznamu úspěchů odškrtl také extraligu, a to když byl povolán, aby šéfoval Kometě Brno. Po třech letech se zapojil do dění v Mladé Boleslavi a následně v Litvínově. Poslední rok 2014/2015 strávil vedením Havlíčkova Brodu.

Vladimír Jeřábek se ovšem po šesti letech rozhodl vrátit zpět do hokejového prostředí. Jeho novým působištěm se tak stane klub SK Trhači Kadaň, kde bude spolutrénovat s Petrem Rosolem. A nebude to poprvé, společně totiž vedli i již zmíněný litvínovský mančaft v roce 2013.

„Jsem rád, že jsme se s Vláďou Jeřábkem domluvili. Původně si vzal čas na rozmyšlenou, ale nyní je již jisté, že se opět vrátí k hokeji. Jsem si více než jist, že se s Petrem Rosolem budou dobře doplňovat,“sdělil generální manažer Petr Klíma.

Foto: Igor Zehl (www.tyden.cz), Jan Vraný (www.mostecky.denik.cz)

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM