První přípravu odehrají Trhači se Slovanem

Redakce | 21.07.2020 | |

První přípravu odehrají Trhači se Slovanem

K a d a ň - Předsezónní příprava na ledě startuje kadaňským Trhačům už 27. července, a na řadu tak přicházejí i přípravné zápasy. Kadaň se v letních měsících střetne s týmy z Chance ligy, konkrétně s Ústím nad Labem, Sokolovem a Litoměřicemi. Utká se také tradičně s druholigovými Klatovy.

 

Jako první se Trhači představí na domácím ledě v severočeském derby proti krajskému rivalovi z Ústí nad Labem. Toto utkání se odehraje v úterý 4. srpna od 18 hodin. Odveta je naplánovaná na 18. srpna. Slovan před letošní sezónou posílil o zkušené hráče, například o Jiřího Drtinu, dlouholetého kapitána litvínovské Vervy Michala Travníčka nebo Anatolije Protasenju. Navíc navázal spolupráci s extraligovým týmem BK Mladá Boleslav, a může se tak těšit na výpomoc hráčů z širšího kádru Bruslařů.

Další domácí duel přijde na řadu 11. srpna. Do královského města přijede účastník druhé ligy – SHC Klatovy. Tento celek patří v přípravě na sezónu k tradičním týmům a s Trhači se utká už čtvrté léto v řadě. Klatovy dlouhodobě těží ze spolupráce s extraligovou Plzní. Zápas na kadaňském ledě začne v 18 hodin.

Dva dny po venkovním zápase v Ústí, tedy 20. srpna, se Kadaň vydá na další výjezd, tentokrát do Litoměřic. Svazový projekt Dukla disponuje několika nadějnými mladíky, kteří patří do širšího kádru reprezentace do dvaceti let. V Litoměřicích bude v letošní sezóně působit loni ještě kadaňský zadák Daniel Poizl nebo útočník Erik Čermák. Kapitánem týmu bude devětatřicetiletý obránce s více než tisíci starty v extralize Jan Výtisk.

Zatím poslední potvrzený přípravný zápas se odehraje ve čtvrtek 27. srpna od 18 hodin se sokolovským Baníkem. Ten před sezónou navázal spolupráci s bývalým partnerským klubem Trhačů Spartou Praha. Trenérem tak bude Tomáš Hamara, který v loňském ročníku vedl právě Kadaň . V Sokolově budou hrát fanouškům dobře známí Martin Kadlec nebo Denis Zeman.

Seznam přípravných zápasů je předběžný a pokud další přípravné zápasy přibudou, budeme o nich informovat v jednotlivých článcích. Seznam přípravných zápasů naleznete zde.

.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM