Přidané přípravné duely s Kolínem

Redakce | 25.07.2020 | |

Přidané přípravné duely s Kolínem

K a d a ň - Do rozpisu přípravných zápasů na novou sezónu Chance ligy přibyla dvě utkání. Kadaň se dvakrát utká s prvoligovým nováčkem z Kolína. První střetnutí se odehraje na kadaňském zimním stadionu 6. srpna od 18 hodin a odveta je naplánována v Kolíně na 1. září taktéž od 18 hodin.

 

Kolín před sezónou využil společně se Šumperkem a Vrchlabím možnost přihlásit se do Chance ligy vinou nedokončené kvalifikace o postup kvůli pandemii koronaviru. Po přihlášce do druhé nejvyšší soutěže Kolín navázal spolupráci s extraligovým Hradce Králové a v jejich týmu se tak představí mimo jiné kadaňský odchovanec – brankář Štěpán Lukeš.

Dalšími posilami z týmu Hradce jsou například Jan Veselý, Martin Štohanzl, Jakub Muška a Miroslav Kukla. Kromě toho vedení Kolína přivedlo několik nových hráčů v podobě Jakuba Husy, Lukáše Krejčíka, Zdeňka Krále nebo Lukáše Blahy. Zbytek týmu zůstal zachován z hráčů, kteří za Kolín hráli už ve druhé lize.

Kadaň nyní bude mít možnost se s tímto celkem před sezónou dvakrát utkat. První zápas se odehraje 6. srpna v Kadani, odveta v Kolíně 1. září.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM