Chance liga již zná svůj nový jízdní řád

Jiří Novotný | 25.08.2020 | |

Chance liga již zná svůj nový jízdní řád

K a d a ň - kvůli obavám z dopadů koronavirové krize doznala letošní sezona několika změn. Původně zrušené play off se do itineráře znovu zařadilo, hrozba v podobě pádu do druhé ligy se ale definitivně odkládá na další rok. Poslední změnou je úprava rozlosování, jež muselo být po odstoupení Chomutova revidováno.

 

Úvodní kolo nového ročníku Chance ligy bude odehráno v sobotu 12. září. Trhači v něm dle původního rozpisu měli přivítat atraktivního soupeře z Kladna, místo toho je čeká derby v Litoměřicích.

Domácímu publiku se tak černožlutí představí až ve ve středu 16. září, kdy do Kadaně zavítá Slavia. Jágrova družina se pod Krušné hory vydá v samém závěru kalendářního roku.

Základní část se bude hrát tříkolově, celkem tedy na 18 přihlášených týmů čeká porce 51 zápasů. Hracími dny zůstává pondělí, středa a sobota. Úvodní fáze druhé nejvyšší souteže se uzavře 8. března.

O 3 dny později vypukne předkolo play off, do něhož postoupí 5. až 12. tým. Začátek čtvrtfinále, v němž elitní čtyřku doplní druhá čtveřice ošlehaná předkolem, je plánován na 19. března. Celkového vítěze, který si zajistí přímý postup do extraligy, budeme znát do konce dubna.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM