Dovede Kadaň oplatit porážku Kolínu?

Sabina Nováková | 31.08.2020 | |

Dovede Kadaň oplatit porážku Kolínu?

K o l í n / K a d a ň - V úterý 1. září čeká Trhače další výjezd v rámci přípravných klání. Mimo jiné se jedná o poslední výpravu A-týmu k přípravnému utkání před ostrým startem Chance ligy. V 18 hodin se v Kolíně střetnou s místními Kozly. Domácí zápas Kadaň prohrála o gól, a již v úterý tak bude mít možnost nápravy.

 

Kolín sehrál doma prozatím tři přípravná utkání a drží si stoprocentní úspěšnost. Nejprve Kolín porazil druholigové týmy Havlíčkův Brod 3:0 a Tábor 6:0, aby si následně vysoko poradil s prvoligovými Benátky nad Jizerou rozdílem 6:2. Svěřenci Petra Martínka mají na svém kontě prozatím celkem dva neúspěchy. Nejprve si neporadili s Táborem 2:3 a podruhé nevyzráli nad benáteckým A-týmem 2:6.

    Poslední sestava SC Kolín:

    Lukeš - Husa, Kukla, Blaha, Pýcha, Váchal, Muška, Zdeněk, M. Barták - Jankovský, Šafránek, Král - Síla, Zumr, Krejčík - Hasil, Kozák, Poppel - Pilný, J. Barták, Dotter.

Trhači se v posledním zápase představili na domácím ledě proti Baníku Sokolov. I přes množství šancí se Kadaň nedokázala trefit ani jednou a na Sokolov nestačila poměrem 0:4. V tomto střetnutí excelovala první lajna hostů, která se postarala o tři branky.

    Poslední sestava SK Trhači Kadaň:

    Hanuljak – Kottek, Trefný, Havel, Seemann, Foltýn, Šuráň, Havlín – Chlouba, J. Svoboda, Koblížek – Chrpa, Morong, Müller – Kostourek, Rindoš, Dospěl – M. Svoboda, Veselý, Kubišta.

První vzájemné střetnutí mezi Kadaní a Kolínem se odehrálo na kadaňském zimním stadionu 6. srpna. Trhači se zásluhou Kubišty a Matyáše Svobody dostali do dvoubrankového vedení, o které však v poslední třetině přišli, když se Kolín dokázal prosadit hned čtyřikrát. V poslední minutě zápasu na konečných 3:4 upravil Kottek.

Odvetné utkání Trhače čeká v úterý 1. září od 18 hodin. Připraven bude textový přenos na webu onlajny.cz. Bude to naposledy, kdy černožlutí vyjedou k sehrání přátelského klání na led soupeře. Následovat tak bude pouze dvojice domácích střetnutí. Ve čtvrtek 3. září do Kadaně zavítají Klatovy a v sobotu 5. září německý Crimmitschau. První ligové utkání pak Kadaňské čeká v Litoměřicích 12. září.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM