Nové informace týkající se zápasů a hráčů

Sabina Nováková | 24.09.2020 | |

Nové informace týkající se zápasů a hráčů

K a d a ň - Koronavirová situace narušila dvě úvodní kola Trhačů, a tak se musel nahrazovat jak duel s Litoměřicemi, tak se Slavií. Oba jsou k tomuto momentu již plně nahrazena a termíny jsou známé. Změna přichází také s utkáním ve Vsetíně. Trhači šestnácté kolo Chance ligy odehrají o měsíc dříve.

 

UTKÁNÍ

Trhači a HC Slavia Praha se domluvili na novém termínu. Původní střetnutí muselo být odloženo kvůli nařízené karanténě kadaňského A-týmu. Místo středy 16. září Slavia na sever Čech zamíří v pondělí 12. října a start utkání bude v 18 hodin.

Další změna se týká i výjezdu svěřenců Vladimíra Jeřábka a Petra Rosola do Vsetína. Původně měli Na Lapači sehrát duel Kolínští, jenže ti se potýkají ze zdravotními komplikacemi, a tak se v rámci předehrávky šestadvacátého kola, které se mělo odehrát 31. října, vydají Trhači na Valašsko o měsíc dříve v sobotu 26. září. Úvodní buly bude vhozeno v 17 hodin. Dochází tak k náhradě za odložené utkání v Třebíči, kde mají vzhledem ke karanténě zrušený program prozatím do začátku října.

HRÁČI

Svého příchodu se dočkal také ruský útočník Arťom Sursov. Do Kadaně přijel ve čtvrtek 24. září, kde si ve večerních hodinách rovnou ozkoušel led spolu s juniorským kádrem. Následující den, v pátek 25. září se již plně zapojí do tréninku A-týmu.

Josef Rindoš se po domluvě s klubem rozhodl na vlastní žádost odejít. Trénovat a hrát bude nyní u chomutovských Pirátů, kteří tento rok spadli do krajské soutěže. V případě potřeby ze strany Trhačů bude ale Josef Rindoš ochoten a připraven nastoupit a vypomoci.

Do Chomutova vedou také kroky devatenáctiletého Luboše Dospěla, který bude znovu hájit barvy Pirátů Chomutov.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM