P. Klíma po prvních trénincích Trhačů

Sabina Nováková | 25.11.2020 | |

P. Klíma po prvních trénincích Trhačů

K a d a ň - Trhači se připravují na zimním stadionu v Kadani na první utkání od dlouhé přestávky prvoligové soutěže. K týmu se připojil dvacetiletý útočník. Některé opory naopak absentují

 

PŘÍPRAVA NA PROSINCOVÉ UTKÁNÍ

Trhači se do již rozběhlé soutěže zapojí v úvodu prosince, vyzvou na domácí půdě soupeře z Vrchlabí. „Od pondělí jsou hráči opět v tréninku a v úterý 1. prosince nás čeká první střetnutí. Budeme hrát doma od 18 hodin s HC Vrchlabí. Určitě se všichni těšíme, ale je otázkou, jestli průběh Chance ligy opět situace kolem koronaviru nenaruší, což bychom si samozřejmě nepřáli,“ shrnul Petr Klíma.

INFORMACE O KÁDRU

Jak již byl řečeno v úvodu, k A-týmu se připojil kadaňským fanouškům zatím neznámý hráč. Martin Berčík je momentálně v Kadani na zkoušce. „Na zkoušce je u nás momentálně Martin Berčík, který oblékal dres Sokolova a Klatov. Netrénuje s námi nyní Vít Seemann, ten se připravuje s extraligovým Litvínovem, ale v neděli se již přesune do Kadaně,“ prozradil.

Družina Petra Rosola a Vladimíra Jeřábka zatím není kompletní, s týmem netrénuje Jan Müller a Jakub Trefný. „Prozatím na led nenaskočil Jan Müller spolu s Jakubem Trefným. V jejich případě jde o absenci z pracovních důvodů. Oba pracují a je to pro ně v dnešní době určitou jistotou, kterou otec rodiny jako je právě Jakub Trefný, potřebuje. Jsme ovšem domluveni, že se kdykoliv mohou připojit k týmu. Jak Honza, tak i Kuba jsou neustále v kondici, není to, že by leželi doma na gauči. Makají na sobě, i když s námi na ledě zrovna teď nejsou,“ uzavřel generální manažer Petr Klíma.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM