K Trhačům se připojí A. Karmaškov a V. Houška

Sabina Nováková | 10.12.2020 | |

K Trhačům se připojí A. Karmaškov a V. Houška

K a d a ň - A-tým Trhačů doznává dalších změn. Rozšířil se o obránce Artura Karmaškova a útočníka Vladislava Houšku. V kadaňském dresu už se naopak nebude objevovat litvínovský obránce Jakub Březák, který měl do Kadaně vyřízené střídavé starty z litvínovské Vervy.

 

Prvním novicem je dvaadvacetiletý ruský obránce Artur Karmaškov, který má zkušenosti i s nejvyšší ruskou soutěží KHL. První start si připsal již v sezóně 2017/2018 za svůj rodný Chabarovsk. Mnohem více startů zaznamenal o rok později ve Vladivostoku, kde nastupoval i s nynějším kadaňským obráncem Karlem Kubátem. Za třicet osm zápasů stihl třikrát nahrát na gól, mimo to také vypomáhal v juniorské MHL. Loňský rok rozdělil mezi dva týmy v druhé nejvyšší ruské soutěži. Ten letošní načal v Bílině, vinou koronaviru však stihl odehrát pouze dvě utkání.

Další novou tváří je útočník Vladislav Houška. Tento téměř dva metry vysoký útočník začal sezónu v Ústí nad Labem, kam byl odeslán v rámci spolupráce s Mladou Boleslaví. Minulý ročník také nastupoval za ústecký Slovan a v několika utkáních se představil také v dresu Sokolova. Za Mladou Boleslav si připsal i první extraligový start.

V kadaňském dresu už nebude nastupovat litvínovský obránce Jakub Březák, který za Trhače nastupoval v rámci střídavých startů z Litvínova.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM