Poprvé doma v novém roce přivítáme Litoměřice

Jiří Novotný | 05.01.2021 | |

Poprvé doma v novém roce přivítáme Litoměřice

K a d a ň - Po vánoční pauze se znovu naplno rozběhla Chance liga. Trhači zajížděli k úvodnímu duelu nového kalendářního roku na horký led ústeckého Slovanu, jenž černožluté vyprovodil osmi brankami. Také v dalším utkání vyzvou černožlutí soupeře z regionu, v 18. kola do Kadaně zavítají Litoměřice. Úvodní buly padne ve středu 6. ledna v 17:00.

 

KALIŠNÍKŮM SE LETOS PŘÍLIŠ NEDAŘÍ

Litoměřičtí v loňské sezoně dokráčeli do play off, kvůli koronavirové pandemii však partii se Vsetínem nestačili ani rozehrát.

Letos to s jejich akciemi vypadá o poznání hůře. Po 15 odehraných kolech se krčí na 15. příčce s šestibodovým náskokem na předposlední Trhače. Na rozdíl od Kadaňských, kteří společně se Šumperkem na chvostu začínají nabírat ztrátu, mají na dostřel Frýdek-Místek, Ústí nad Labem a Kolín.

NOVÉ TVÁŘE V MODROBÍLÝCH DRESECH

Hlavním posláním Stadionu je výchova mladých nadějí, ostatně za tímto účelem vznikl u soutoku Ohře a Labe projekt Dukla. Ten po konci juniorského MS v Kanadě opouští většina hráčů ročníku 2001, jež nahrazují mladší talenti s perspektivou účasti na příštím šampionátu.

Z Plzně se připojuje obránce Vladimír Kremláček, jenž ve Škodovce zaznamenal první extraligové minuty. Útok posiluje Tomáš Urban, který naposledy hrál za mořem a Tomáš Konečný ze Sparty. Všichni z uvedené trojice patří mezi stabilní mládežnické reprezentanty.

TRHAČI PADLI V ÚSTÍ, STADION ZDOLAL TŘEBÍČ

Černožlutým se po cestě do krajského města porouchal autobus a nepohodu si přenesli i do samotného utkání. Slovan si v úvodní periodě vybudoval slušný základ v podobě třígólového náskoku, z nějž sice ve 27. minutě ukrojil Jakub Svoboda, blíže na dostřel střekovské tvrze se ovšem Trhači nedostali. Hanuljak lovil puk ze své klece ještě pětkrát, Kadaňští pouze korigovali na konečných 8:3 zásluhou Homera s Chloubou.

    Poslední sestava SK Trhači Kadaň:

    Hanuljak – Kottek, Trefný, Karmaškov, Kubát, Havel, Seemann, T. Běhula, Havlín – J. Svoboda, Chlouba, Koblížek – M. Svoboda, Houška, Homer – Bucek, Jakub Veselý, Berčík.

Pro hokejisty z města pod vrchem Radobýlem bude zápas v Kadani premiérovým v roce 2021. K poslednímu soutěžnímu duelu vyjeli 16. prosince, kdy je na svém ledě přivítala Třebíč. Horalé se po dvou úderech v 7. minutě ujali vedení, jež postupně umazali Luciani s Beranem. Houževnatý celek z Vysočiny se dostal ve třetím dějství znovu do trháku, v předposlední minutě však utkání poslal do prodloužení Holý. To se pomalu chýlilo ke svému konci, když udeřil Procházka a nasměroval bonusový bod za výhru 4:3 na sever Čech.

    Poslední sestava HC Stadion Litoměřice:

    Tomáš Král – J. Holý, Marcel, Sedlák, Výtisk, Baláž, Jebavý, Černohorský – Procházka, Miškář, M. Beran – Luciani, P. Svoboda, T. Svoboda – Jánský, Jícha, Stehlík – Berka, Daniel, Bernat.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM