Kadaň čeká daleká cesta do Frýdku-Místku

Sabina Nováková | 22.01.2021 | |

Kadaň čeká daleká cesta do Frýdku-Místku

F r ý d e k - M í s t e k / K a d a ň - Třiadvacáté kolo prvoligové soutěže Chance liga přinese Trhačům dalekou cestu do Haly Polárky na druhý konec republiky. Soupeř se tuto sezonu poněkud trápí, podobně jako Trhači. Na svém kontě má celkem sedm vítězství. Duel můžete sledovat již tradičně na www.onlajny.com nebo na www.hokejkatv.cz, kde mají přenosy permanentkáři zdarma!

 

FRÝDECKOMÍSTEČTÍ NA ŠESTNÁCTÉ PŘÍČCE

Svěřenci Mojmíra Trličíka se v aktuální sezóně poměrně trápí. V roce 2021 z celkových sedmi duelů vyhráli pouze dva. A to když přemohli kolínské Kozly 6:3 nebo Benátky nad Jizerou 5:0. Mimo to v posledních kolech neuspěli například proti Třebíči 2:3, Prostějovu 4:5 nebo padli na ledě Kolína 1:3. Poslední odehrané klání se uskutečnilo na ledě ústeckého Slovanu, kde domácí potvrdili výhodu zázemí a brali tři body - 4:2.

ANI JEDEN Z KÁDRŮ V POSLEDNÍM KOLE NEBODOVAL

Výjezd frýdeckomístecké družině do Ústí nad Labem příliš nevyšel. V úvodní části gól nepadl ani na jedné z polovin kluziště, ovšem v následující periodě se Slovan rozstřílel. Během pár minut rázem vedl nad Rysy 3:0. A právě po třetí brance přišla odezva ze strany hostujícího kádru - 3:1. Pět minut do konce duelu utkání zdramatizoval Milan Mikulík, když stáhl skóre na rozdíl jediné branky. Vítězství v devětapadesáté minutě ale Slovan zapečetil přesnou střelou za záda Tomáše Suchánka.

    Poslední sestava HC Frýdek-Místek:

    Suchánek – Malík, Haman, Husák, Šepelev, Repe, Michálek, Hrachovský – Kindl, Mikulík, Šedivý – Martynek, Peterek, R. Veselý – Tomi, Stuchlík, Flok – Matiaško, Przybyla, Ramik.

Kadaňští do střetnutí s Horáckou Slavií vykročili lépe než soupeř, a to když se v osmnácté minutě gólově prosadil Jakub Veselý. Bílé hvězdy v prostřední třetině srovnaly a ve zbývajícím dějství přidaly na své konto další dvě branky, které Třebíči zajistily výhru za tři body.

    Poslední sestava SK Trhači Kadaň:

    R. Běhula – Havlín, Trefný, Havel, Seemann, Kottek, T. Běhula, Karmaškov – M. Zabloudil, Chlouba, Veselý – Koblížek, J. Svoboda, Houška – Homer, Bačo, Z. Zabloudil – Hradecký, M. Svoboda, Adámek.

NA POSLEDNÍ STŘETNUTÍ MÁ LEPŠÍ VZPOMÍNKY FRÝDEK-MÍSTEK

Trhači se již s Rysy utkali na konci měsíce září roku 2020. Jako první se prosadil soupeř, ale Radek Havel zareagoval vyrovnávací brankou. Než ale zazněl klakson k ukončení první třetiny, hosté si stačili vedení opět přivlastnit. V prostřední části se trefy do černého ujal Roman Chlouba, jenž opět nastolil remízové skóre. O to opět Trhače sok připravil v jedenapadesáté minutě. Ve zbývajících minutách už ke změně výsledku nedošlo.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM