Nálet do Kadaně chystají Jestřábi z Prostějova

Sabina Nováková | 26.01.2021 | |

Nálet do Kadaně chystají Jestřábi z Prostějova

K a d a ň / P r o s t ě j o v - K 24. kolu na sever Čech ve středu 27. ledna zavítá kádr prostějovských hokejistů. V posledním kole si Jestřábi těsně poradili s ústeckým Slovanem, zato Kadaň schytala debakl od Litoměřic. Klání můžete od 17 hodin sledovat na webu www.onlajny.com nebo www.hokejkatv.cz, kde mají držitelé permanentních vstupenek přenosy zdarma.

 

DUEL ZAČNE O HODINU DŘÍVE

I středeční klání v Kadani započne o hodinu dříve. Oba kluby se domluvily na dřívějším startu, a tak si hokej můžete pustit namísto v 18 hodin již v 17:00!

PROSTĚJOVŠTÍ V LEDNU VÍTĚZILI VE 4 ZÁPASECH ZE 7

V novém roce jako první na svém ledě přivítali svěřenci Jihlavu, se kterou si neporadili poměrem 3:5. Výjezd do Třebíče už ale dopadl o něco lépe - 2:0. Druhé venkovní střetnutí v řadě bylo na území přerovských Zubrů. Tady už na domácí kádr Moravané nestačili 2:4. Následující dvojice domácích soubojů byla úspěchem, nejprve tedy zdolali Frýdeckomístecké za stavu 5:4 a následně si hravě poradili s Kozly z Kolína 11:3. S kým si ale nedokázal Prostějov poradit, byly Benátky nad Jizerou - 3:2. Poslední hra, kterou hráči z Moravy sehráli, byla se Slovanem z Ústí. Na ten vyzráli těsně 2:1.

KADAŇ NA VÝHRU S FRÝDKEM-MÍSTKEM NENAVÁZALA, JESTŘÁBI BRALI TŘI BODY

Trhači se vydali k dohrávce 1. kola do nedalekých Litoměřic, které v první dvacetiminutovce již vedly o tři góly. V prostřední části na své konto ještě přidaly branku čtvrtou. Po páté brance, kterou vsítil Stehlík, se poprvé prosadili hostující v čele s Cédricem Delmarchem. Ten si mimo jiné připsal svou první prvoligovou trefu. I na toto našli domácí odpověď a kadaňského Běhulu ještě dvakrát překonali.

    Poslední sestava SK Trhači Kadaň:

    R. Běhula – Havlín, Trefný, Havel, Seemann, Kottek, Karmaškov, Delmarche – Z. Zabloudil, Chlouba, Veselý – Koblížek, J. Svoboda, Houška – Hradecký, Bucek, Homer – Adámek, M. Svoboda, Kupčo.

Prostějovská družina si vítězství začala budovat již v první třetině, když se už v sedmé minutě gólově prosadil René Piegl. Ve druhé třetině bylo skóre již 2:0, a to zásluhou Petra Krejčího. V závěrečném dějství Jestřábi první dvě dvacetiminutovky již nenapodobili, zato se poprvé trefil ústecký Slovan v čele s Karlem Klikorkou - 2:1.

    Poslední sestava LHK Jestřábi Prostějov:

    Bláha – Matyáš, Hrdinka, Drtil, Krejčí, Piegl, Pěnčík – Mrázek, Bartoš, Gago – Žálčík, Chlán, Hrníčko – Novák, Kaut, Vachutka – Ouřada, Motloch, Jandus.

NA POSLEDNÍ SOUBOJ S JESTŘÁBY NEMAJÍ TRHAČI DOBRÉ VZPOMÍNKY

K poslednímu klání mezi oběma kádry došlo na konci měsíce září. Cesta na druhý konec republiky se černožlutým úplně nevyplatila, jelikož na půdě Prostějovských Kadaň padla vysoko 1:8.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM