Vstupenky na přípravné a ligové zápasy

Redakce | 07.08.2021 | |

Vstupenky na přípravné a ligové zápasy

K a d a ň - Kolotoč přípravných zápasů už je v plném proudu a blíží se tak první přátelské utkání na kadaňském zimním stadionu. Jaké bude vstupné na přípravné duely a na soutěžní utkání? Na kolik korun vyjde permanentní vstupenka? To vše se dozvíte v následujícím článku.

 

Cena permanentní vstupenky zůstává stejná jako v předchozím roce a její koupě vás tak vyjde na 900 korun. Koupí permanentní vstupenky ušetříte téměř 800 korun a chystáte-li se chodit na zápasy A-týmu pravidelně, určitě se vám vyplatí. Permanentku budete moci poprvé zakoupit na domácím přípravném zápase 31. srpna proti Chebu a její cena zahrnuje přípravný zápas a dalších čtyřiadvacet soutěžních zápasů.

Vstupenky na soutěžní duely následující sezóny činí 70 korun pro dospělou osobu, 30 korun pro studenty a cena lístku pro seniory nad 65 let a děti do 15 let v doprovodu dospělé osoby bude za symbolickou desetikorunu. Studenti a senioři se při vstupu na zimní stadion prokážou příslušným dokladem, aby mohla být jejich vstupenka zvýhodněna (studentský průkaz, ISIC, občanský průkaz atd.).

Vstupné na přípravné duely bude 30 korun pro dospělé. Senioři nad 65 let věku, studenti a děti do 15 let v doprovodu dospělé osoby mají vstup za 10 korun.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM