V prvním domácím duelu přivítáme Klatovy

Jiří Novotný (KAD) | 09.08.2021 | |

V prvním domácím duelu přivítáme Klatovy

K a d a ň - Po dvou venkovních zápasech představí Kadaňští své nové posily konečně také před domácím publikem. K odvetě čtvrtečního duelu dorazí celek Klatov, jenž bude prvním letošním soupeřem Trhačů na kadaňském ledě. Úvodní buly padne v úterý 10.8. v netradičním čase od 18:30.

 

Trhači do přípravy vstoupili zápasem v Sokolově, jenž vytasil silnou sestavu v čele s exlitvínovským Jurčíkem, jenž ve 24. minutě zvyšoval již na 3:0 pro domácí. Černožlutí se nicméně dokázali oklepat. Ve 28. minutě vstřelil kontaktní branku Martin Berčík a tentýž hráč ve třetí třetině snižoval na rozdíl jediného gólu. Kadaňští v závěru mocně dotahovali, avšak Sokolov dokázal svůj hubený náskok ubránit a zvítězil 3:2.

Minulý čtvrtek se černožlutí vydali do Klatov, tradičního účastníka druhé ligy, s nímž se Kadaňští střetli i v rámci loňské přípravy. Po bezbrankové první třetině udeřil ve 22. minutě Tomáš Bernat, na něhož v rychlém sledu navázal Martin Berčík a Kanaďan Shane Heffernan. Trhači poté lehce polevili z tempa a Klatovy snížily, vyrovnat jim ovšem nedovolili a ze vstupní brány na Šumavu odjeli s vítězstvím 3:2.

AKTUÁLNÍ OCHRANNÁ OPATŘENÍ

Dle momentálně platných vládních nařízení se se sportovních událostí v uzavřených prostorech může účastnit až 3000 diváků. Ti jsou povinni se prokázat negativním PCR testem (maximálně 7 dní starým) či antigenním testem, jenž nesmí být starší než 72 hodin. Výjimku mají ti, kteří onemocnění koronavirem prodělali v posledních 180 dnech a mají potvrzení od lékaře. Bez testu či potvrzení o prodělání nemoci mohou dorazit ti, kteří jsou již proti covidu plně naočkováni a od poslední dávky uplynulo alespoň 14 dní.

Návštěvníky prosíme o respektování již zažitého pravidla 3R, neboli dodržování rozestupů, nošení respirátoru a hygieny rukou - dezinfekce bude připravena u vstupu na stadion.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM