Po Klatovech jedou Trhači rovnou do Chebu

Redakce | 11.08.2021 | |

Po Klatovech jedou Trhači rovnou do Chebu

C h e b / K a d a ň - Po včerejším vítězném domácím duelu s Klatovy, který kadaňští hokejisté zvládli vyhrát v prodloužení, se Trhači dnes vydávají k venkovnímu zápasu k druholigovému soupeři z Chebu. Pro domácí to bude vůbec první prověrka před novou sezónou, Trhače čeká druhé utkání ve dvou dnech. Zápas odstartuje v 18 hodin na chebském stadionu.

 

V úterní odvetě s Klatovy dokázali Trhači uspět v prodloužení. Branky vstřelili Tomáš Bernat, David Homola, Leif Mattson a rozhodnutí zařídil David Routa. Den nato, ve středu, už Kadaň čeká další venkovní přípravný zápas se Stadionem Cheb. S Chebem se Trhači už utkali v loňském přípravném období a duel dokázali zvládnout poměrem 5:2.

Druholigový celek v loňské nedokončené sezoně skončil na druhém místě. Pro Stadion se tentokrát bude jednat o první přípravné střetnutí před následující sezónou. Trenérem chebských hokejistů je Michal Jäger, který jako trenér působil dříve i v Kadani. Cheb také oznámil, že za jeho barvy bude nastupovat legenda karlovarského hokeje Václav Skuhravý.

Před zápasem se bude konat minuta ticha k uctění památky Jiřího Palečka, jenž byl dlouholetým zaměstnancem zimního stadionu. Utkání odstartuje v 18 hodin.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM