Trhače čekají dvě utkání ve dvou dnech

Redakce | 16.09.2021 | |

Trhače čekají dvě utkání ve dvou dnech

P ř e r o v / K a d a ň / V s e t í n - Chance liga začíná nabírat tempo a Trhače čeká víkendové dvojutkání na druhém konci republiky. Po středečním bojovném střetnutí s favorizovanou Porubou se v sobotu utkají s Přerovem a v neděli je na programu odložený zápas se Vsetínem. Oba mače startují v 17 hodin.

 

Start ligy přerovských Zubrů

V prvním kole Přerov přivítal kolínské Kozly, které zvládl celkem poklidně přehrát a připsat si první tři body do tabulky za výhru 4:0. V druhém utkání Přerov zavítal na led Draků ze Šumperka a utrpěl první porážku, když padnul těsně 2:1. V kádru Zubrů najdeme také dva hráče, kteří v loňské sezóně oblékali dres Trhačů a to Jana Svobodu a Víta Seemanna. Návrat do přerovského dresu hlásí také kadaňský odchovanec Robert Černý.

Sestava Zubrů z posledního utkání:

Petrásek – Seemann, Černý, Hrdinka, Kubeš, Hamrlík, Gazda – Süss, Pšurný, Doležal – Jakub Svoboda, Kratochvil, Herman – Novák, Dvořák, M. Svoboda – Fencl, Indrák, Jan Svoboda.

Start ligy Vsetína

Vsetín má na svém kontě úvodní utkání s jihlavskou Duklou. Střetli se tak dva favorité soutěže. Úspěšnější byla Jihlava, která Valachům nedovolila ani jednou skórovat a sama vsítila tři branky. Druhý zápas sehraje Vsetín právě s Trhači a to v neděli v 17 hodin. Kádr Vsetína před sezónou výrazně posílil o hráče protřelé extraligou, například Jiří Říha, Miroslav Indrák, Luboš Rob nebo Vít Jonák.

Sestava Vsetína z posledního utkání:

Málek – Ondračka, J. Říha, Smetana, Štach, Š. Jenáček, Hryciow, J. Jenáček – Jonák, M. Indrák, Rob – Berger, R. Vlach, A. Zeman – R. Půček, Kucharczyk, Klímek – Hořanský, Vítek.

První utkání Trhačů

Ve středu se na kadaňském zimním stadionu představila ostravská Poruba. Tu kadaňští v neúplné sestavě dokázali dlouho trápit a v některých fázích zápasu měli navrch, nicméně jako první skóre otevřeli Ostravané zásluhou Houdka. Ve druhé třetině přidali další dvě branky – 0:3. V poslední třetině snížil Luka Zorko a Kadaň se snažila o zdramatizování a zkusila hru v šesti. Ta přinesla tyč porubské branky v posledních sekundách z hole Matěje Zabloudila. Utkání tak skončilo 1:3 a s výkonem svých svěřenců byl spokojen i domácí trenér Vladimír Růžička: „Přestože jsme střetnutí prohráli, chtěl bych klukům poděkovat za to, že makali do poslední vteřiny a bojovali.“

Sestava Trhačů z posledního utkání:

Zajíček – Jáchym, Steinocher, Zorko, Havlín, Kuboš, Hradecký – Kordule, Konášek, Routa – Bernat, Berčík, Zabloudil M. – K. Heffernan, S. Heffernan, Z. Zabloudil – Homer, Čech, Koblížek.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM