Ve středu se v Kadani představí Vrchlabí

Jiří Novotný (KAD) | 21.09.2021 | |

Ve středu se v Kadani představí Vrchlabí

K a d a ň - Po víkendovém tripu, během něhož srdnatě bojovali na ledě Přerova a Vsetína, se Trhači opět představí domácímu publiku. Jejich soupeřem bude HC Stadion Vrchlabí, jenž po svém loňském návratu do Chance ligy ihned zaujal pozici černého koně soutěže. Úvodní buly padne na kadaňském zimním stadionu ve středu 22. září v 18:00.

 

VRCHLABÍ STÁLE ČEKÁ NA PŘEMOŽITELE

Celku z podhůří Krkonoš se vstup do nového ročníku vydařil, ačkoli drobnou kaňkou může být fakt, že dva z celkových tří vítězných duelů musely rozhodnout až samostatné nájezdy.

V prvním kole do Vrchlabí zajížděly Benátky a rozhodnuto bylo už po úvodní desetiminutovce. Stadion se v ní ujal vedení 2:0 a stejným poměrem nakonec zápas skončil. Následující duel v Kolíně byl o poznání napínavější. Po palbě v závěru utkání svítilo na tabuli vyrovnané skóre 4:4, bonusový bod Vrchlabí zajistil v nájezdech Zeman.

V sobotu se do města na horním toku řeky Labe vydal Šumperk, který se prezentuje houževnatým hokejem a i tentokrát se mu podařilo uloupnout bod. Draci udeřili hned v první minutě, Stadion srovnal na začátku druhé části. Šumperk pak znovu odskočil, nicméně Matýs srovnal na 2:2. Duel nakonec rozsekla pátá série nájezdů - Zeman skóroval, zatímco Vildumetz minul. „Jsme nakonec za ty dva body rádi. Chtěli jsme tři, máme dva, ale nedá se nic dělat. Dva body jsou lepší než nic a my jsme po dvou třetinách k tomu nic byli blíž. Teď se soustředíme na Kadaň, kde budeme potřebovat tři body, nebude to nic jednoduchého,“ vyhlížel na webu hcvrchlabi.cz kouč Petr Hlaváč.

    Poslední sestava HC Stadion Vrchlabí:

    Soukup (Štěpánek) – Linhart, Oliva, Kajínek, J. Zdráhal, M. Voženílek, Nedbal – Heřman, Urban, Koffer – Matýs, T. Kaut, Mrňa – T. Zeman, Pochobradský, D. Chalupa – Kynčl, Machač, T. Jelínek.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM