Ve středu Kadaň hostí pražskou Slavii

Redakce | 28.09.2021 | |

Ve středu Kadaň hostí pražskou Slavii

K a d a ň / S l a v i a - Ve středu 29. září se Trhači střetnou s ambiciózní Slavií Praha. Ta se zatím po pěti kolech vyhřívá na druhém místě tabulky za vedoucí Třebíčí. Zároveň je pražský celek suverénně nejproduktivnějším týmem, jelikož dokázal vstřelit už sedmadvacet branek. Zajímavé utkání jistě čeká i trenéra Trhačů Vladimíra Růžičku, který ve Slavii dlouho působil jako hráč i jako trenér. Utkaní startuje v 18 hodin na kadaňském zimním stadionu.

 

Slavia aktuálně na druhé příčce

Klub z hlavního města vstoupil do sezóny na výbornou. Jediným zápasem, ve kterém nedokázal získat tři body bylo utkání v Kolíně, ve kterém podal heroický výkon brankář Henri Kiviaho, jenž byl na utkání Kolínu zapůjčen z partnerského Hradce Králové. Všechna ostatní utkání skončila vítězstvím červenobílých. Nejprve si Pražané vysoko poradili s Havířovem – 10:4, Frýdkem-Místkem – 5:3, Benátky 4:2 a naposledy Šumperkem - 5:4.

Poslední sestava Slavie:

Michajlov – Krejčí, Veber, Barák, Zelingr, Duda, Havel – Kafka, Knotek, Kružík – Poletín, Žejdl, Michnáč – Všetečka, Vlček, Kern – Doležal, Pšenička, Ondráček.

Prozatímní výsledky Kadaně

Kadaň do sezóny vstoupila těžkým losem, kdy se utkala postupně s Porubou, Přerovem a Vsetínem. K bodům minimálně v prvních dvou utkáních nebylo daleko, přesto však soupeř dokázal vždy odskočit. Vyrovnané bylo taktéž utkání s Vrchlabím, které dokázalo rozhodnout až v poslední třetině ve dvojnásobné přesilové hře. Poslední zápas sehráli Trhači v nedalekých Litoměřicích, kam jeli se značně okleštěnou sestavou. Vladimíru Růžičkovi chybělo celkem sedm hráčů a výsledek z Kalich arény byl 5:2 pro domácí.

Poslední sestava Kadaně:

Horák – Jáchym, Štochl, Zorko, Havlín, Kuboš, Hradecký – Kordule, Berčík, Routa – Bernat, S. Heffernan, M. Zabloudil – K. Heffernan, Čech, Z. Zabloudil – Koblížek, Švec, Konášek.

V minulé sezóně si Trhači na Slavii nevyšlápli

První z utkání, které Kadaň s Pražany sehrála, bylo právě v Edenu. Z něj si nakonec černožlutí odvezli vysokou porážku 1:7. Napodruhé už byl výsledek snesitelnější, kdy Kadaňští na domácím ledě padli poměrem 1:2.

Foto: Roman Dušek

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM