Přeruší Kadaňští vítěznou sérii Třebíče?

Jiří Novotný (KAD) | 01.10.2021 | |

Přeruší Kadaňští vítěznou sérii Třebíče?

K a d a ň - Těžká zkouška čeká na černožluté bojovníky v 7. kole Chance ligy. Zajíždějí totiž na horký led Horácké Slavie Třebíč, jež s plným bodovým ziskem vládne tabulce. Úvodní buly v třebíčské KHNP aréně padne v sobotu 2. října v 17:30, připraven bude textový přenos na webu onlajny.com.

 

BÍLÉ HVĚZDY ZATÍM STOPROCENTNÍ

Celek z Vysočiny v minulých ročnících vyloženě nezářil a spíše jsme sledovali jeho pozvolný ústup z výsluní, ale pod hrozbou letošního sestupového ročníku do toho pořádně šlápl. 18 bodů z dosavadních šesti utkání, k tomu parádní skóre 23:9. Tohle jsme čekali spíše od našlapané Poruby či Vsetína.

Nutno podotknout, že los úvodní části byl k horákům veskrze příznivý a opravdové výzvy na ně teprve čekají. Hned po duelu s Kadaní se střetnou s Jihlavou, Vsetínem a Porubou.

Třebíč hned na úvod smetla Ústí a následně přejela tápající Havířov. Už méně suverénně pak zvládla mače s Frýdkem-Místkem a Benátkami, v posledním domácím duelu pak porazila 4:1 Kolín.

Ve středu cestovala do Šumperka, který letos dokáže obírat favorizované soupeře. A houževnatě hrál i tentokrát. Třebíč se sice ujala dvoubrankového vedení, ale domácí ve druhé části vstřelil kontaktní branku. Tu se jim ostatně podařilo vsítit i po gólu Kuska ve 32. minutě; za další 2 minuty snížil na 2:3 Drtil. Další trefy se už ale více než tisícovka diváků nedočkala, duel skončil těsnou výhrou Horácké Slavie 2:3. „Dnešní zápas nás stál velmi mnoho sil jak fyzických, tak psychických. To množství vyloučených nám bralo hodně sil. Z toho se musíme poučit a do příštích zápasů to zlepšit,“ upozorňoval na hstrebic.cz kouč Jaroslav Barvíř.

    Poslední sestava SK Horácká Slavia Třebíč:

    Jekel – Hunkes, L. Doudera, Poizl, L. Forman, M. Furch, Mlčák, Tureček – Psota, L. Bittner, Šťovíček – Střondala, Nedvídek, Krliš – Vodný, Dočekal, Kusko – Ferda, Michálek, Křehlík.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM