Sobota ve jménu střetnutí s Rysy z Frýdku-Místku

Sabina Nováková | 16.10.2021 | |

Sobota ve jménu střetnutí s Rysy z Frýdku-Místku

K a d a ň / F r ý d e k - M í s t e k - Trhači mají za sebou již jedenáct kol soutěže, z žádného však nedokázali vytěžit bodový zisk. Dvanácté kolo tak přinese šanci v podobě domácího střetnutí s Frýdkem-Místkem. Právě soupeř si na Kadaň brousí zuby a jejich plán je jasný - získat tři body. O tom, komu vyjde lépe jeho plán, se můžete přijít přesvědčit na zimní stadion v Kadani v sobotu 16. října od 17 hodin.

 

ANI FRÝDECKOMÍSTECKÝM SE PŘÍLIŠ NEDAŘÍ

Ačkoliv jsou Moravané hned příčku nad kadaňským A-týmem, rozdíl činí devět bodů. Na první vítězství v této sezóně si svěřenci počkali celé čtyři zápasy. Páté klání na ledě Prostějova již zakončili radostně 5:4. Následoval výpadek v prodloužení proti Ústí nad Labem 3:4. Zklamání pak vystřídala štěstěna v podobě tří bodů. Frýdek-Místek si poradil s domácím Havířovem 3:2. Dvojice domácích zápasů pak ale pro červenobílé neskončila dobře. Benátky nad Jizerou si z jejich ledu přivezly tři body za vítězství 2:1 a v prodloužení se ze druhého bonusového bodu radoval Kolín - 3:2.

TOUHA NAPRAVIT SI CHUŤ BUDE NA OBOU STRANÁCH

Duel v havířovské aréně skončil jednoznačným výsledkem právě pro domácí celek. Slezané si již v první periodě vytvořili dvoubrankový náskok, na který navázali v prostřední části třetím gólem. Prosadit se Kadaň nestačila ani v poslední dvacetiminutovce, zato AZeťáci si připsali další, již čtvrtou, branku a k tomu i tři body do tabulky.

    Poslední sestava SK Trhači Kadaň:

    R. Běhula – Steinocher, Jáchym, Zorko, Červenka, Kuboš, Štochl, Kabelka – Routa, Bernat, Koblížek – Mežnar, S. Heffernan, Z. Zabloudil – Kordule, Čech, Homer – Ferbas, Hradecký, Bogdasarjan.

Poslední střetnutí Frýdeckomísteckých došlo až do samostatných nájezdů, Kozlové totiž dlouho odolávali. První třetina nenabídla divákům žádný gólový okamžik. Na ten si počkali až do dalšího dějství, po kterém domácí vedli nad Kolínem 1:0. V závěrečné dvacetiminutovce se po druhém skórování Frýdku-Místku zdálo, že duel dotáhnou do zdárného konce. Kolínští hráči ale byli proti a v posledních sedmi minutách se rozhodli srovnat stav zápasu. Když nerozhodlo prodloužení, museli se hokejisté připravit na samostatné nájezdy. V těch byl úspěšnější právě soupeř z Kolína - 3:2.

    Poslední sestava HC Frýdek-Místek:

    Šimboch - Zbořil, Matyáš, Ciura, Teper, Krenželok, Zahradníček, Michálek - Šedivý, Bartoš, Szturc - Łyszczarczyk, Komorski, Martynek - Christov, Peterek, Klimša - Matiaško, Čmiel, Blaško.

VYROVNANÁ BILANCE NA OBOU STRANÁCH

Minulou sezónu se Kadaň s Rysy střetla dvakrát. Úspěchy si spravedlivě rozdělili. Při první možnosti se lépe zadařilo právě soupeři, když Trhače porazil těsně 3:2. Podruhé již radost byla na straně Kadaňských, kteří si se sokem poradili výrazně lépe 5:2.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM