Kádr Kadaně prošel několika změnami

Sabina Nováková | 23.10.2021 | |

Kádr Kadaně prošel několika změnami

K a d a ň - Během posledních dní došlo u Trhačů ke změnám jak v týmu hráčském, tak realizačním. Nejvíce se obměnilo kadaňské brankoviště, ale rovněž útok.

 

ÚTOČNÍCI

Před více než týdnem opustil kadaňskou kabinu útočník Matěj Zabloudil, který se vydal do Horácké Slavie Třebíč. Mužstvo naopak posílil útočník se stovkami startů v ruské KHL Semjon Valujskij. Z řad útočníků se dále s černožlutým dresem loučí také Pavel Kordule, jehož kroky zamířily do Francie. Bratři Heffernanové se nepředstaví v následujícím domácím utkání. Jeden z bratrů, Kyle, se dlouhodobě dostával ze zranění, které se mu nedařilo zažehnat. Došlo tak na dohodu, že se vrátí zpět do Kanady. Druhý z kanadské dvojice, Shane, musel odletět s bratrem zpět do rodné země, jelikož došlo ke komplikacím ohledně emigračních záležitostí.

BRANKÁŘI

Mladý gólman Dominik Gerstner s A-týmem absolvoval letní přípravu a byl několikrát připraven jako náhradní brankář, rozhodl se ale naplno věnovat studiu a hokej bude hrát na univerzitní úrovni. Končí rovněž Alexej Trifonov, se kterým se vedení klubu rozloučilo kvůli několikanásobnému porušení hráčské smlouvy. Šimon Zajíček, jenž se představil v duelu s Porubou, má z Litvínova nově vyřízené střídavé starty do ústeckého Slovanu.

OBRÁNCI

Do Prostějova pak zamířil i zkušený obránce Miloslav Jáchym.

REALIZAČNÍ TÝM

Změna se odehrála také v realizačním týmu. Mužstvo z rodinných důvodů opouští asistent trenéra Daniel Branda. Na střídačce se tak po boku Vladimíra Růžičky znovu objeví Petr Klíma.

„S dalšími hráči momentálně jednáme, jde například o dva ruské útočníky. Nicméně i přesto máme dostatek hráčů, které nám jsou k dispozici,“ dodal majitel klubu Petr Klíma.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM