Aktuální soupiska A-týmu na sezónu 2022/2023

Redakce | 09.08.2022 | |

Aktuální soupiska A-týmu na sezónu 2022/2023

K a d a ň - Přípravné zápasy a nová sezóna Krajské ligy mužů se kvapem blíží. Po odstoupení Trhačů Kadaň z Chance ligy a prodeje druholigové licence do Bíliny se bude v královském městě hrát dospělý hokej pod zapsaným spolkem a z kadaňského B- týmu se rázem stal jediný tým SK Kadaň. Vedení klubu se nechalo slyšet, že by v horizontu několika sezón tým rádo posílilo a ustálilo, tak aby kadaňský hokej bojoval o 2. ligu.

 

V týmu opravdu nalezneme několik posil, které mají zkušenosti s druhou ligou, nebo dokonce Chance ligou. Mezi takové hráče patří Marek Konášek, Miroslav Hradecký, Adam Novák, Jakub Jaroš nebo Filip Šmejc.

Pokračovat budou zkušení hráči z let minulých, jako například Lukáš Hrdlička, Radek Krpenský, Pavel Holán, Lukáš Bartók či Petr Macháček.

Šanci prosadit se v dospělém hokeji dostanou i hokejisté mladého věku, kteří v Kadani působili v mládežnických kategoriích – Leoš Vlček, Vojtěch Cestr, Alex Machyňa, Lukáš Novotný, Michal Holuša.

Kádr, který je z drtivé části složený z hráčů přímo z Kadaně nebo z jejího blízkého okolí, už má za sebou letní přípravu na suchu a připravuje se na ledě. V minulém týdnu sehrál tým Kadaně složený z mladých hráčů tréninkový zápas s juniorkou PZ Kladno. Toto utkání Kadaňští zvládli a zvítězili s přehledem 9:4. O dalších přátelských zápasech vás budeme informovat v samostatném článku.

Aktuální soupiska SK Kadaň:

Brankáři: Šebek Dominik, Pešek Ondřej, Vlček Leoš

Obránci: Novák Adam, Holán Pavel, Vlastimil Kočí, Krása Jindřich, Psar Roman, Strunz Martin, Cestr Vojtěch, Alexandr Machyňa, Richard Coubal, Petr Chotaš

Útočníci: Jaroš Jakub, Hradecký Miroslav, Bartók Lukáš, Limberg Aleš, Benda Lukáš, Hubínek Lukáš, Hrdlička Lukáš, Krpenský Radek, Nguyen Ladislav, Macháček Petr, Stoklásek Jan, Toman Jan, Holuša Michal, Konášek Marek, Novák Jaroslav, Šmejc Filip, Novotný Lukáš

Foto: www.presskadan.cz

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM