První zápas sezóny, derby s Kláštercem

Redakce | 16.09.2022 | |

První zápas sezóny, derby s Kláštercem

Již zítra 17. září od 16 hodin na kadaňském zimním stadionu odstartuje nová sezóna Krajské soutěže i pro domácí SK Kadaň. Ta totiž měla v úvodním kole volno kvůli lichému počtu účastníků v soutěži. A na úvod Kadaňské nečeká nic jednoduchého, přijede totiž celek z Klášterce nad Ohří.

 

Oba dva týmy se velice dobře znají. Dvakrát se potkaly již v přípravných utkáních na nový ročník a vždy zvítězil domácí celek. V Klášterci nad Ohří neměla Kadaň šanci a po nepřesvědčivém výkonu padla jasně 12:3. Při generálce na soutěž už podal kadaňský tým mnohem lepší výkon a Tygry přehrál vysoko 8:2.

Klášterec už má za sebou první vystoupení v novém ročníku a jednalo se o premiéru povedenou. V domácím střetnutí zvládnul celek z vedlejšího města porazit tým HC Draci Bílina 7:3, když se dvakrát dokázali prosadit Jakub Hanka s Jiřím Vlastníkem a po jedné brance přidali Jakub Boháč, Daniel Ševčík a Matěj Chlouba.

Jak dopadne toto derby, se přijďte přesvědčit na kadaňský zimní stadion, kde utkání odstartuje v 16 hodin. Vstupné na domácí zápasy A týmu činí pro dospělé 60 Kč, senioři a studenti mají vstup za 30 Kč. Pokud se chystáte chodit pravidelně, vyplatí se vám zakoupit permanentní vstupenku, kterou zakoupíte za 500 korun a v přepočtu tak ušetříte více než 200 korun.

Foto: www.presskadan.cz

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM