Soupiska Kadaně pro nadcházející sezonu

Jiří Novotný (KAD) | 11.08.2023 | |

Soupiska Kadaně pro nadcházející sezonu

K a d a ň - Přípravy na nadcházející ročník jsou v plném proudu a přichází čas na odtajnění podoby kadaňského mužstva, jež se pokusí vybojovat postup do třetí nejvyšší soutěže. Mančaft černožlutých se bude i nadále spoléhat na tradiční opory, jež doplní několik nových akvizic.

 
BRANKÁŘI

Na nejsledovanějším postu aktuálně figuruje celkem 5 gólmanů, a to Dominik Svoboda, Ondřej Pešek, Dominik Šebek, Josef Vlček a Lukáš Musil.

OBRÁNCI

Po pěti sezonách ve Francii se do Kadaně vrací Václav Cestr. V A-týmu Kadaně odehrál téměř čtyři desítky utkání v první lize, v zemi galského kohouta pak hájil barvy Marseille a Morzine-Avoiraz. Nyní se sejde v jednom týmu se svým bratrem Vojtěchem

Zvučnou posilou je také bývalý mládežnický reprezentant Daniel Novák, jenž se vrací po herní pauze. 25letý zadák má bohaté zkušenosti s Chance ligou, za Trhače nastoupil k 70 duelům.

Dále budou tvrdit muziku Jan Toman, Daniel Týr, Alexandr Machyna, Adam Novák a Roman Psár.

ÚTOČNÍCI

Ambice kadaňského týmu potvrzuje i pohled mezi forvardy. Výraznou posilou je matador Vladislav Vrtek. Ten dlouhá léta hájil barvy regionálních klubů napříč třemi nejvyššími soutěžemi, následně se vydal vstříc francouzskému dobrodružství. V uplynulém ročníku byl nejproduktivnějším hráčem druholigového Chebu. Tam se setkal s dalším navrátilcem Markem Konáškem a také odchovancem karlovarské Energie Michalem Fečem.

I v nadcházející sezoně bude obráncům soupeře motat hlavy Lukáš Hrdlička, spolu s ním i Petr Macháček, Radek Krpenský, Filip Šmejc, Jaroslav Kulich, Marek Černý, Lukáš Novotný, Roman Mojžíš, Jaroslav Novák, Ladislav Nguyen, Vojtěch Bárta, Lukáš Bartók, Michal Holuša a kariéru restartující Daniel Šilar.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM