Permanentní vstupenky již v prodeji!

Redakce | 17.08.2023 | |

Permanentní vstupenky již v prodeji!

K a d a ň - S rostoucí inflací ceny všeho oproti časům minulým stoupají. Jinak tomu však bude při vstupu na zimní stadion v Kadani. Vedení klubu si všech fanoušků a podporovatelů kadaňského hokeje váží, a tak se rozhodlo ceny z minulého ročníku zachovat i pro nadcházející ročník 2023/2024.

 

Permanentní vstupenka na utkání A-mužstva je již v prodeji! Kadaňský klub je nyní plný navrátilců ze zahraničí nebo z vyšších soutěží, kteří chtějí mateřskému klubu pomoci k postupu do vyšší soutěže. K tomu však bude potřeba i Vás fanoušků. Permanentní vstupenka na všechna ligová utkání je ke koupi na domácí pokladně v dny domácích zápasů a nebo po domluvě na telefonním čísle 602 429 002.

Na domácí přípravné zápasy bude vstupné pro dospělé 30 korun. Na ligová utkání zůstává částka na 60 korunách. Studenti a senioři nad 65 let mají vstup za 30 korun. Máte-li v plánu chodit podporovat SK Kadaň pravidelně, ideální volbou je pro vás koupě permanentní vstupenky. Vzhledem ke stejnému počtu týmů v krajské lize jako v loňské sezóně bude kadaňský kádr hrát v základní části celkem dvanáct domácích klání, z nichž většina bude hrána ve víkendových dnech. Permanentka bude mít hodnotu 500 korun, a tudíž ušetříte více než 200 korun. Vstupné na všechny domácí duely mládežnických celků bude dobrovolné.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM